fbpx Skip to content

Ember legyen a talpán, aki ki tud igazodni manapság a különféle Black Friday akciókban, mert sosem lehet igazán tudni, hogy hol mikor van az akció és az tényleg akció-e, vagy lehúzás?

Idén az iKi-nél az Elő Black-Friday keretében úgy gondolták, hogy nem fognak azzal szórakozni, hogy leakcióznak néhány terméket vagy termékcsaládot, netán egy-egy márkát, hanem a gyári Apple termékek kivételével a teljes kínálatunkra rádobtak egy 15%-os kedvezményt!

A fenti akció mától egészen vasárnap éjfélig tart, meg persze a készletekig, szóval érdemes sietni a rendeléssel, hogy jövő héten ki is szállítsák. Szinte mindenre van kedvezmény, ideális lehet karácsonyi ajándéknak is, mert több ezer termék közül választhatjuk ki a legjobb ajándékot. Íme néhány példa, amit érdemes megfontolni magunknak, vagy ajándéknak.

Apple Watch szíjak

Természetesen az Apple Watch szíjak azok, amik mellett nem érdemes elmenni. Számtalan szíj közül választhatunk, én leginkább az iKi rugged szíjakat ajánlom, hibátlan olcsó, jó minőségű szilikon szíjak, amik nyilván vízbe is vihetőek.

Mivel rengeteg szín közül lehet választani, én 3 alatt meg se állnék ezért az árért. Ide kattintva megtaláljátok őket.

Kiegészítők téli utazásokhoz

Még a nyáron vált elérhetővé náluk a Techprotect 3 az 1-ben MagSafe-kompatibilis utazós dokkolója. Az összehajtható töltő három terméket is képes egyszerre tölteni.

Ahogy a képen látható, Apple Watch kompatibilis is, tehát nem kell külön töltőt vinni sem a telefonunkhoz, sem az óránkhoz, és még vezeték nélkül tölti az AirPods-t is vagy egy másik készüléket. A csomagban nincs hálózati adapter, így azt külön kell megvásárolni hozzá, például ezt. Maga az utazós dokkoló ide kattintva vásárolható meg.

Két kedvenc utazós kábelem van az iKitől, amiket szinte mindig a táskámban tartok. Az egyik egy USB-A – USB-C/mikro-USB/Lightning, a másik pedig egy USB-A – Lightning/Apple Watch töltőkábel. Mindkettő rendkívül hasznos, mivel több készüléket is tölthetünk egyszerre, vagy éppen mindig van nálunk olyan kábel, ami kellhet. A felső hármas kábelt ide kattintva találjátok meg, az alsó Apple Watch töltőset pedig itt.

iPhone 15 és iPhone 15 Pro kiegészítők

Végül de nem utolsó sorban érdemes megemlíteni, hogy már az összes iPhone 15 és iPhone 15 Pro termékhez van kiegészítő a webshopukban, valamint a 15% kedvezménnyel 3 az 1-ben dokkolók közül is csemegézhetünk.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok