fbpx Skip to content

Már viszonylag régóta dolgozunk együtt Watchmyband csapattal, ahol most már az Apple Watch szíjak mellett különböző kiegészítőket is megtalálhattok, és az újabb típusú, ősszel bemutatott Apple designos szíjaknak egy része is megérkezett már hozzájuk.

Egyébként jó magam is előszeretettel szoktam tőlük kérni szíjakat, mert a legtöbb szíj saját fotóval van illusztrálva náluk, és így látható az eredeti szín és minőség is. Na de vágjunk is bele, mit ajánlanak az őszi felhozatalból!

Azt rögtön érdemes kiemelni, hogy fontos tudnod, mi az, ami kompatibilis a te óráddal. A 38, 40 és 41 mm-es tokokhoz készült szíjak kompatibilisek egymással, és ugyanígy a 42, 44 és 45 mm-es tokokhoz készült szíjak is egymással.

(Minden óratípus hátoldalán rajta van a tok mérete.)

A 49 mm-es tokhoz készült szíjak kompatibilisek a 44 mm-es és a 45 mm-es tokokkal, és ugyanígy a 44 mm-es vagy 45 mm-es tokhoz készült szíjak is kompatibilisek a 49 mm-es tokokkal.

Az új szíjakat egyéként ezen a linken érhetitek el, ami folyamatosan frissül, ahogy érkeznek az újdonságok, de érdemes körülnézni az egész oldalon, mert rengeteg szíj hatalmas kedvezménnyel vásárolható meg.

Apple Watch dokkolók

Elérhetővé váltak az oldalon különböző Apple Watch dokkolók, amikkel éjszakai módba helyezhetjük az óránkat, és használhatjuk éjjeli órának. Van belőlük klasszikus Mac, GameBoy, és még Miki egeres változat is. Ide kattintva megtaláljátok őket.

Apple Watch szíj rendszerező táskák

Nálam is lapul egy a szekrényben, mert utazáskor a legjobb dolog, ha több szíjat tudunk magunkkal vinni. Szerintem ez ajándékként is kiváló kiegészítő, főleg a gyengébbik nem számára! Ide kattintva megnézhetitek őket.

Apple Watch töltők és fóliák

Végül, de nem utolsó sorban elérhetőek náluk Apple Watch töltők és fóliák is.

A töltőknél egy hármas utazós töltő már régóta nálam van, eddig minden ismerősöm vett ilyet, mikor meglátta nálam, szóval ezt kifejezetten ajánlom.

A fóliákat pedig külön nem kell bemutatni, azokat itt találjátok meg.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Avatar for vjan vjan says:

    Mondjuk nem ártana olyan cégeket reklámozni (ha már muszály cikk helyett reklámot közölni), ahol van árukészlet is. A fent promotált oldalon a cikkek több mint felénél áruhiány van. Akkor minek reklámozni?

  2. Ez érdekes, mert 600+ termékből kb az 5% nincs raktáron az is valszeg azért mert rögtön a cikk után rengeteget vásároltak. Sajnálom hogy nem találtál megfelelőt, fel is iratkoztál?

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for vjan Avatar for SzifonAdmin