fbpx Skip to content

Az Apple kiadta a HomePod Software 17.1.1-et, ami hibajavításokat tartalmaz. És bár a HomePodokkal egyszerre szoktak frissülni, az Apple TV-khez most mégsem érkezett frissítés.

Az Apple most elsősorban egy olyan hibát javított, amely miatt előfordulhatott, hogy a hangszórók lassabban válaszoltak vagy pedig nem tudták végrehajtani a kéréseket.

Elképzelhető, hogy a frissítést nem látjuk rögtön az Otthon appban az Otthonbeállítások alatt a Szoftverfrissítés opcióban, ebben az esetben próbálkozzunk meg újból egy kicsivel később.

Az Apple a következőket írja a frissítésről:

A 17.1.1-es szoftververzió kijavít egy hibát, ami miatt egyes HomePod hangszórók lassabban válaszolhattak vagy pedig nem tudták végrehajtani a kéréseket.

Letöltés

A HomePod Software 17.1.1 buildje 21K82.

A frissítést HomePod esetén pedig az Otthon appban az Otthonbeállítások alatt a Szoftverfrissítés menüpontban tudjuk megtenni, vagy pedig magától frissül, ha bekapcsoltuk korábban az automatikus frissítést.

Kérdésem van!

Ha kérdésed merül fel, érdemes elsőként a Gyakran Ismételt Kérdések cikkünket végiglapozni: Gyakran Ismételt Kérdések

Linkgyűjtemény

A tvOS 17-ről szóló összes cikkünk megtalálható a tvOS 17 címke alatt, a HomePodokról szóló cikkeink pedig a HomePod illetve HomePod mini címkék alatt.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok