fbpx Skip to content

Mint tudjátok, a Szifon.com-nál többen is az E-TWOW rollereket használjuk télen és nyáron is. Én egészen -5 fokig roller használó vagyok, tehát majdnem egész télen kényelmesen járkálok vele, csak maximum jól felöltözve, mint egy Michelin baba. Ezen kívül sokszor használjuk az elektromos bringákat is, Hori kolléga főleg ezeket szokta tesztelni és nemrég pont volt is erről szó ebben a cikkben.

Tehát nem is kérdés, hogy bukósisakot használunk az utazásaink során, és ebből is nyilván a minőségibb, okos termékek jöhetnek szóba, jelen esetben a Lumos márka indexelős bukósisakjai. Eddig én 2 bukósisakot használtam el, ami azt jelenti, hogy estem akkorát, hogy bizony cserélni kellett a sisakot is, legutóbb a magyar utaknak köszönhetően szerencsétlenül az arcomon csúsztam volna végig az aszfalton, amitől a bukó mentett végül meg, ahogy alább is láthatjátok.

(Ha nem a sisak, akkor az arcom lett volna az aszfalton és jött volna úgy le, ahogy a bukósisakról a műanyag réteg.)

Számomra nem is kérdés, hogy a bukósisak mennyire létfontosságú a közlekedéseim során, arról nem beszélve, hány darab faággal kerülhetett volna közelebbi ismeretségbe a fejem búbja. Szerencsére közúti balesetet még nem szenvedtem, de rengetegszer halljuk azt is, hogy “ha lett volna rajta bukósisak, akkor”…

A Lumos okos bukósisakjai indexszel is fel vannak szerelve, amik egy gombnyomással vezérelhetőek a kormányról vagy éppen az iPhone-on lévő alkalmazásból is. Nyilván a fizikai gomb jobb megoldás, de számtalan egyéb extra beállítást is eszközölhetünk az app segítségével: hogyan villogjon a bukósisak, milyen erősen világítson vagy akár fékezésre automatikusan felvillanjon a féklámpánk a giroszkóp segítségével (ez utóbbi egy külön megvásárolható kiegészítő).

Ameddig a készlet tart, a Futurernél most több mint 30% kedvezménnyel vásárolhatjuk meg a Lumos bukósisakokat. Szerintem nem kérdés, hogy ideális ajándék is lehet ismerősnek, rokonnak, karácsonyra, születésnapra, vagy akár csak magunknak, hogy biztonságosabban közlekedjünk. Ide kattintva megtaláljuk az összes típust és színt a kedvezményes áron!

Ha pedig roller- vagy bringaboltosként felcsillant a szemed, igen, simán lehetsz viszonteladó! Ehhez csak írj egy e-mailt a [email protected] címre. 🥳

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Avatar for aw123 aw123 says:

    A pontos kifejezes michelin BABA, nem bábu :wink:

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for aw123 Avatar for Szifon

Népszerű hozzászólások

  1. Avatar for aw123 aw123 says:

    A pontos kifejezes michelin BABA, nem bábu :wink:

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for aw123 Avatar for Szifon