fbpx Skip to content

A Szifon.com csapat több tagja is több mint 3 éve rollerezik és bizony is megjártuk a “ranglétrát”, tehát az olcsóbb rollerektől jutottunk el a most középkategóriás E-TWOW márkához. Amikor a srácokkal megismerkedtem, akkor indult épp a covid időszak, amit végül a rollerezésnek hála könnyedén átvészeltem, de ezzel együtt meg is fertőződtem – no de nem a coviddal, hanem a rolleres “életérzéssel”!

Az előbbi grandiózus szónak tűnhet, de szó szerint imádjuk a rollereinket és ugyan képbe kerültünk más és más márkákkal, de valójában az, amit az E-TWOW lerakott a magyarországi piacon nincs még egy hazánkban. Ez persze a Futurer.hu-nak köszönhető, hogy elhozták nekünk ezeket rollereket és bemutatótermet, amiben kipróbálhatjuk őket, és persze a szerviz, amiben pár óra alatt elkészülhet a rollerünk javítása, vagy csere rollert kapunk addig. Ilyen nincs még egy hazánkban!

Az E-TWOW márkáról már több cikkben is írtam, megjártuk vele az Adriát, ahol a vitorlázás alkalmával használtuk ki az egyes szigeteken, megjártuk vele Magyarország egyik legszebb bringás útvonalát, a Pécs – Orfű távot, ahol komoly szintemelkedőket is simán bírt a roller. Egyszóval ez a 13kg-ot nyomó roller a kedvenc mindennapi tárgyam lett a mobilom és a laptopom után.

Lényegében bárhova befér, könnyedén cipelhetjük a közlekedési eszközökön is, tehát egy szuper városi rollerről beszélünk. Még tavasszal egy nagyon kedves ismerősöm írt rám, hogy szeretne rollert és hogy tudok-e segíteni. Mondtam neki, hogy kérdés nélkül E-TWOW, nem lesz vele baja, tudja szervizeltetni, minden “okés” lesz, imádni fogja. Tegnap direkt felhívtam anélkül, hogy előre közöltem volna, miért szeretném ezt a telefon beszélgetést: kíváncsi voltam, hogy őszintén mi a véleménye a rollerről. Hallgassátok meg a rövid beszélgetést:

Miért érdemes használt E-TWOW-ot vásárolni?

Rögtön érdemes kiemelni, hogy ugyan használt rollerekről van szó, de minden roller átesett egy komoly szervizen és életkortól kilométertől és állapottól függően garanciát adnak a rollerekre, ezt máshol nem kapnánk meg a használt piacon!

Ha azt a rollert keresed, amivel minden nap elégedett leszel, ha nem versenyezni, hanem rollerrel közlekedni szeretnél, az E-TWOW Booster ES a Te rollered!  Gyere és próbáld ki, hogy elhidd!

  • Teljesítmény: 500W 36V
  • Sebesség: 30km/h
  • Súly: 11.6kg
  • Hatótáv akár: 30km

Használt kínálatunkban elérhető az E-TWOW GT SL is.

Ha 90-100 kilónál több vagy, vagy a dinamizmus a középső neved, akkor az E-TWOW GT SL a Te rollered! Pont azt tudja, amire férfiként szükséged van. Se többet, se kevesebbet.

  • Teljesítmény: 700W 48V
  • Sebesség: 40km/h
  • Súly: 13.2kg
  • Hatótáv akár: 40km

Amennyiben olcsó középkategóriás rollert keresel, megbízható szervizzel és garanciával, akkor keresd meg őket az e-twow.hu-n.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok