fbpx Skip to content

Véget érhet egy korszak, ha hihetünk a @DuanRui felhasználónévre hallgató Twitter felhasználónak.

DuanRui szerint ugyanis idén az Apple nem fog bőrtokot készíteni az iPhone 15 családhoz. Ezt az információt kínai közösségi oldalakról szerezte, szóval elképzelhető, hogy tényleg van benne valami.

És sajnos nem csak ez az egy forrásunk van, ugyanis a ShrimpApplePro Twitter fiók és a 9to5Mac is lehozta, hogy az Apple le fog számolni idén a bőrtokokkal.

Nem tudom, hogy te hogy vagy vele, de én minden új iPhone-ommal vettem egy bőrtokot is az Apple-től, amióta elérhető és azzal használtam, amíg szét nem foszlott.

Az Apple még 2013-ban, az iPhone 5s mellé készítette az első bőrtokot és azóta minden új iPhone mellé volt kapható ilyen. Természetesen az évek során sok új színvariáns és extra funkciók, mint például a MagSafe is belekerültek, így a tok bár időtlen volt, de mindig naprakész is.

Azt persze senki se állítja, hogy az Apple tokpalettáján nem lesz prémium opció ezentúl, a konszenzus az, hogy az Apple valamilyen vegán megoldással fog előállni a bőr helyett, hogy így óvják a környezetet és csökkentsék a karbon-lábnyomukat.

Kíváncsi leszek, hogy milyen lesz az új tok és hogy az Apple-nek sikerül-e megugrania a prémium érzést valódi bőr nélkül.

Te hogy állsz a bőr telefontokokhoz?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

 1. Nem bánom. Én is vettem új iPad-hez és iPhone-hoz, az áruk brutális és annak ellenére, hogy én hímes tojásként bánok a kütyüimmel mindkettő néhány hónap alatt szétfoszlott, nagyon nem érte meg. Nehéz, de nem lehetetlen szép és egyben tartós tokot találni normális áron.

 2. Avatar for expa expa says:

  Nagyon gagyi a gyári bőrtok! Nem ajánlom senkinek, gagyik…

 3. Avatar for Jadeye Jadeye says:

  tudsz amúgy linkelni olyan hozzászólást, amikor valamiről pozitívan nyilatkoztál? :slight_smile:

 4. Avatar for expa expa says:

  Sajna nem. Apple ennyi pénzért gagyit árul. Drága de legalább rossz.
  Esetleg az iPhone 12ProMAX-al vagyok megelégedve…

 5. Avatar for gunar gunar says:

  Most nem azért, de amennyiben nem vagy megelégedve velük, kb semmi termékükkel, akkor miket használsz? Csak mert én amivel nem voltam 1 v több eszköz esetében elégedett, azt nem használom azután és nem is megyek közéjük fikázni. Max ha vki máshol venni akar olyant, ott leírom neki, mit tapasztaltam. Ilyen pl nálam a Lenovo (notik és tabletek).

 6. Avatar for expa expa says:

  Amit használtam eladtam. Egyedül az iPhone-t hagytam meg. Fikázom mert vackok…

 7. De nem kell mindenről véleményt írni :smiley: ha csak negatív van. Értem én nem tetszik valami de hát ez van.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for sandrew Avatar for expa Avatar for Jadeye Avatar for gunar Avatar for SzifonAdmin