fbpx Skip to content

A nyár utolsó hónapja egyértelműen a partikról és fesztiválokról szól, a legtöbben ilyenkor veszünk ki szabadságot, megyünk el például a SZIGET fesztiválra, Budapest Parkba és még sorolhatnám.

Ehhez a WatchMyBand csapata megannyi szíjjal készült, köztük az egyik kedvencemmel, ami a világítós sport szíj. Mivel rendkívül kapósak, így érdemes gyorsan lecsapni rájuk, vagy ha nincs az adott méretben, akkor azonnal feliratkozni (hamarosan érkezik a következő szállítmány), hogy időben megkaphassuk őket. Természetesen nem csak világítós szíjakat érdemes megvásárolni, mert több más is elérhető náluk raktárról, garanciával és gyors szállítással!

A kedvenceim közt szerepel az alpesi szövet szíj, amely – ahogy a neve is utal rá – egy rugalmas szövet szíj, ami kényelmesen állítható és több nyári színben is elérhető. A narancssárga és a sárga rendkívül trendi, de a zöld is kérdés nélkül megállja a helyét egy fesztiválon!

Szinte az összes szíjnál eredeti, saját fotók vannak, tehát a helyes színt, minőséget láthatjátok, nem demó fotót vagy Photoshopolt képet. Ezen felül nagy felbontásban, közelről is láthatjátok őket, több szemszögből – és hát valljuk be, ez rengeteget ér.

Szóval érdemes körbenézni az alpesi szíjak között, mert jó áron minőségi szövet szíjakat kapunk –  ide kattintva megtalálhatóak az alpesi szíjak.

A nők kedvence a “scrunchie” típusú szíj, amely olyan, mintha egy hajgumi lenne a karunkon, és ebből is megannyi szín, összeállítás érhető el. Arról nem beszélve hogy most ezek a szíjak is akciósak az oldalon a nyári leárazás keretében.

Ide kattintva megtaláljáható az összes és még a férfi olvasóink is tudnak ajándékot választani a párjuknak. 😉 Elmondható, hogy rengeteg szíj áll rendelkezésre, ha a nyári bulikon vagy fesztiválokon szeretnénk picit kitűnni a tömegből, és ár/érték arányban pedig a Watchmyband hibátlan választás lehet. Ami raktáron van, azt gyorsan szállítják, ami pedig nincs, azt gyorsan be is szerzik, szóval iratkozzatok fel a szíjakra vagy rendeljétek le gyorsan azt, ami tetszik. És még az új Pride szíj 🌈 is elérhető már náluk.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok