fbpx Skip to content

Pár hónapja találkoztam a Slim Store-os lányokkal a Duna plázában és már akkor is felkeltette az érdeklődésemet, hogy milyen termékeket árulnak. Ekkor kerestem a céget külön emailben, hogy kipróbálnám a privacy termékeiket, amiknek a különlegessége, hogy betekintésgátló képességgel rendelkeznek, tehát a mellettünk ülő személy nem látja, hogy mit nézünk a telefonunkon.

Ebből több félét is árulnak, és persze nem csak iPhone-ra, hanem bármilyen más készülékre is, legyen szó androidos termékekről vagy akár Apple Watch-ról is. Mivel Budapesten négy nagyobb plázában is elérhetőek (Westend, Duna pláza, Campona és Pólus Center) mindenképp érdemes átgondolni, velük rakatunk-e fel fóliát a készülékünkre. Nézzük is meg, miről is van szó pontosan! 👀

Slim termékcsalád

A Slim Store rengeteg terméket forgalmaz, ezek közül természetesen a fóliákat érdemes kiemelni, azon belül pedig a betekintésgátló (privacy) fóliát. Ebből két félét különböztetünk meg. Az első a fényes privacy üvegfólia, ami lényegében egy normális, teljes kijelzős üvegfólia, ez kizárólag iPhone készülékekre érhető el.

Itt lényegében semmilyen szempontból nem vesztünk a kijelző minőségéből, azonban ez egy kemény üvegfólia és ehhez mérten nem minden tokkal lehet használni, mert a kijelző széléig ér. Ettől függetlenül ő jobban megvédi a kijelzőt az eséstől is, de nyilván nem fogja minden eséstől megvédeni az eredeti kijelzőt. Én kifejezettem szerettem ezt az üvegfóliát, de sokkal érdekesebb a Slim Store további két fóliája.

Maradjunk még a privacy témánál, ebből a Slim Store-nak van egy matt verziója is, ami viszont már direkt az adott kijelzőre vagy tokkal használt készülékre van vágva. Tehát nem fog feljönni, szorosan fog illeszkedni a készülékhez és továbbra is gátolja oldalról a betekintést.

Ezen kívül ez egy speciális anyagból készülő fólia, amit nagyon nehezen lehet eltépni, megkarcolni, és leejtéskor is segíti azt, hogy a kijelző egyben maradjon.

A Slim Matt Privacy és UV fólia is különleges eljárással készül, tehát igazodik a készülékhez, adott esetben a rajta lévő tokhoz. Mindkét esetben specifikusan vágják ki a fóliát egy géppel és teszik rá nekünk. Tehát nem kell semmivel sem törődnünk, csupán odamegyünk, megmondjuk, milyen telefonra, órára vagy táblagépre kellene a fólia, és ezt kivágják és fel is rakják nekünk

Röviden tehát, ha szeretnénk hogy felrakják nekünk tökéletesen a fóliát és arra még 1 hét garanciát is vállaljanak, akkor keressük fel bármelyik hivatalos Slim üzletet és kérjük vagy a Slim Matt Privacy vagy a Slim UV fóliát. Utóbbi lényegében egy fólia, csak sokkal jobb tűrőképességgel és ezáltal minőségi védelemmel. A többi átlagos fóliával ellentétben az UV segítségével a fólia lényegesen jobban fog igazodni a kijelzőhöz és egy keményebb, komolyabb védelmet ad neki. Nézd meg a videót róla!

Slim fóliák kedvezménnyel!

Amennyiben bármelyik hivatalos Slim üzletben rakatod fel a fóliádat, akkor azt kedvezménnyel rakják fel, tehát mindenképp érdemes személyesen bemenni az üzletekbe és rákérdezni az aktuális akciókra. Ezen felül természetesen a profi felrakás ingyenes és a már említett 1 hetes garanciát is megkapjátok. Jóformán nem kérdés az, hogy személyesen rakassátok fel a fóliát az üzletekben!

(Ezen a képen jobb oldali készüléken a Slim matt betekintésgátló fóliát láthatjátok.)

A fóliákon kívül a Slim Store forgalmaz tokokat és külső akkumulátort is, ezeket megtaláljátok a SlimStore.hu oldalon. Nézzetek körül a termékek között, mindegyik prémium minőségű és megvásárolható a Slim Store oldalán.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok