fbpx Skip to content

A macOS Ventura 13.5 még béta változatban van (kedden érkezett belőle az RC kiadás), de a fejlesztői központban elérhető leírásából tudjuk, hogy javítani fog egy hibát, ami a 3. és 4. generációs iPod shuffle szinkronizációját akadályozta.

De hogy miért is érdekes, hogy az Apple egy ilyen hibát javít a macOS 13 Ventura egyik utolsó kiadásával? Nézzük meg!

A javítás leírása:

Kijavítja az ismeretlen hiba (-244) üzenetet adó problémát, ami megakadályozta az iPod shuffle (3. és 4. generáció) szinkronizációját.

Az Apple még 2017-ben szüntette meg az iPod shuffle-t, a legapróbb iPodot, vagyis bőven egy olyan termékről van szó, amivel már régóta nem foglalkozik a vállalat.

Épp ezért roppant izgalmas, hogy továbbra is törődnek az eszközzel és támogatják, hogy ha valaki még jelenleg is szeretné használni az iPod shuffle-jét, akkor legyen rá lehetősége.

Az első generációs iPod shuffle még 2005-ben jelent meg és itt pihen egy mellettem az asztalomban belőle. Steve Jobs anno azt nyilatkozta az iPod shuffle-ről, hogy az “kisebb és könnyebb, mint egy csomag rágó és kevesebb, mint 100 dollárba kerül”, majd hozzátette, hogy “a legtöbb, flash memóriát használó zenelejátszó apró kijelzővel működik és komplikált a vezérlése. Az iPod shuffle használata közben kikapcsolódhatsz, miközben új kombinációban szolgálja fel zenéidet minden hallgatással”.

Nem mondom, de erősen elfogott most a nosztalgia, lehet, hogy fel fogom tölteni az iPod shuffle-öm.

Neked pihen még egy fiókodban egy shuffle? Vagy esetleg még mindig használod?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok