fbpx Skip to content

Ahogy az Apple-nél, úgy az iKiegészítőknél is megérkezek a nyári szíjak, és bizony nem is kevés típusról beszélünk, mert 20-nál is több féle közül választhatunk. Ezen felül az egyik kedvenc új szíjam a titán színű fém szíj, amit az Apple Watch Ultra tulajdonosok azonnal megvásárolnak majd. 🙂

A teljesség igénye nélkül azért felsorolok néhány szíjat, amit érdemes megvásárolni, megnézni, köztük az új Marveleseket is, amik közül én az Amerika Kapitányt használom. Na de vágjunk is bele!

Nem kérdés, hogy a titán színű szíjjal érdemes kezdeni, mert egyszerűen ez a tökéletes szíj az Apple Watch Ultrához és ár/értékben is kiváló. Ahogy fentebb is írtam, ez egy fém szíj, ami titán színű bevonatot kapott, és valóban, egy az egyben megegyezik az Apple Watch Ultra színével.

A kép tehát nem hazudik és ez a szíj is látható a cikk borítóképén és lényegében a kedvenc szíjam lett az Apple Watch Ultrához. Semmilyen extra szerszám nem kell ahhoz, hogy a láncszemeket ki tudjuk venni, rendkívül jó mechanikát használt a cég, valamint mágneses csattal is rendelkezik, így tökéletes Apple Watch  Ultra “titán” szíjunk lehet. Ide kattintva megvásárolható a webshopban!

Ha már az Apple Watch-nál járunk, akkor elérhető a Defense360 Ultra is, ami egyfajta védőtok az órához és ezt sokan kedvelik is. Most már Apple Watch Ultra designban is elérhető és segítségével új kinézetet adhatunk a régi óránknak!

Nomad szíjak széles választéka

Szerintem sokan hallottatok már a Nomad szíjakról, meg magáról a Nomad márkáról, itt az oldalon is írtunk már róluk. Minőségi kiegészítőket, prémium szíjakat készítenek, és nem másolják az Apple-t. Tehát eredeti design, kiváló minőség jellemzik a céget és ez megmutatkozik a szíjaknál is.

Az egyik legszebb Apple Watch termékük a prémium ezüst és fekete fém szíj, mely egyedi megjelenést biztosít az óra viselőjének. Szinte bármilyen órával kompatibilis, mivel a szíj tökéletesen megmunkált, ezért akár más színű Apple Watch-csal is szépen használható.

Én leginkább eseményekre vagy találkozókra szoktam felhúzni, mert egy inghez tökéletesen passzol a Nomad fém szíja, és ahogy alább látható, még egy sport órát is szépen “felöltöztet”. 😎 Ide kattintva megvásárolható az iKiegészítőknél.

Ha már Nomad, akkor érdemes a sportos szilikon szíjaikat is megnézni, mert abból a kisebb óraméretre is tervezett a cég. Ezt a szíjat úgy tervezték, hogy az Apple Watch-nak modern, letisztult, sportos megjelenést adjon intenzív edzésekhez avagy a mindennapi viselethez. A Sport Band könnyű és légáteresztő kialakítású, puha, rugalmas FKM gumiból készült az egész napos kényelem érdekében.

Ahogy látjátok, többféle méretben és többféle színben is elérhető, és jelenleg raktáron is van a legtöbb ilyen szíj. Szerintem kérdés nélkül a legnyáriasabb szíj díjat a Nomad narancssárgája nyerte el.

Prémium kidolgozás és megjelenés elegánssá teszi még az Apple Watch Ultra tulajdonosokat is. Ide kattintva megtaláljátok az összes típust. Ajánlom a fehéret, feketét és persze narancssárgát, szerintem lehetetlen velük hibázni. A fémről pedig ne is beszéljünk! 😉

Végül, de nem utolsó sorban 2 különlegesebb szíj a több 100 közül ami elérhető náluk. Az egyik egy rendkívül kényelmes és könnyű szövet szíj, mely a Spigen Fit Lite Ultra Apple Watch Ultra hallgat.

Ez kifejezetten az Apple Watch Ultrához van mert 49mm-es és titán színű csattal rendelkezik és maga a szíj is szélesebb az átlagosnál. A könnyű kialakítás miatt pedig kiválóan alkalmas sportoláshoz. Most belegondolva jól jött volna hétvégén a túrázáshoz, kérek is a srácoktól egyet. 🙂 Ide kattintva megvásárolható az ikinél.

A második szíj a narancssárga alpesi szövet szíj mely tökéletes kerékpározáshoz, edzéshez, utazáshoz vagy egyéb fizikai tevékenységhez. Kényelmes és ez is titán színű csattal rendelkezik, tehát akár az Apple Watch Ultrához is jó, de itt maga a szíj nem szélesebb az átlagosnál, tehát más Apple Watch-okkal is kompatibilis. Ide kattintva megvásárolható.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok