fbpx Skip to content

Apple Watch szíjakból már Dunát lehetne rekeszteni, de mindig vannak újabb és újabb termékek, amik felkeltik az óra tulajdonosok figyelmét. Manapság már megszámlálhatatlan helyről lehet szíjat rendelni, külföldi és magyar webshopokról egyaránt, de a kérdés mindig az, hogy milyen minőséget képvisel az adott weboldal, mi miatt rendeljünk, és persze mennyiért.

Olcsó szíj, mint olyan, létezik. Persze lehet rendelni már pár dollárért is szíjat, de mindenkivel előfordult már, hogy maga a minőség csapnivaló volt, inkább nem hordta az ember, vagy éppen valahol elszakadt szíj és sérült az óra, és arról sem érdemes megfeledkezni, hogy bizony sokszor nem azt a színt, típust kapjuk, amit az oldalon láttunk. A watchmyband.hu csapata pont egy olyan űrt tölt be ezen a piacon, ahol a minőség és az ár/érték mellett fontos a termékleírás, a segítségnyújtás is. Mindjárt meglátjátok, miről beszélek.

Pár hete keresett meg a watchmyband.hu, hogy szeretnének velünk együtt dolgozni és elérni azt a célközönséget, akik nyitottak a minőségi, és egyedi termékek iránt. Természetesen nyitott fülekre talált, mert ugyan én is számtalan szíjjal találkozom havi szinten, alig számolunk be néhányról. Ez azért van, mert a mennyiség sokszor fontosabb a minőségnél, és el is engedem azokat a szíjakat.

Roland elmondta, hogy nekik a legfőbb céljuk a szíjak szűrése volt, valamint a pontos termékleírás. Ez utóbbi talált be nálam a legjobban, mert a fenti képeket is ők küldték, hogy az egyes szíjakat megfelelő felbontásban színhelyesen fotózzák le és teszik fel. Ezért folyamatosan tesztelik és fotózzák a termékeket, valamint a termékleírásban találunk segítséget ahhoz, hogy nekünk egy mágneses szíjnál pontosan melyik méretre van szükségünk.

Az olyan szíjaknál, ahol fontos a méret, segítséget adnak azoknak, akik nem tudják eldönteni a méretet. A segédlettel könnyedén lemérheted a csuklódat és meghatározhatod a méretedet. Ezen kívül a szíjak megfelelő leírással rendelkeznek és egyéb információkat is találsz róluk.

Pont a fenti dolgok miatt válik egy cég megbízhatóvá és emiatt dolgozunk együtt egy adott webshoppal is hosszabb távon. Egyébként Roland elmondta azt is, hogy terveznek magyar gyártókkal is együtt dolgozni, illetve akár egyedi szíjakat is legyártani, ha erre is van igény. Többek között én is küldtem már nekik egy magyar srácot, aki farmerből készít szíjakat, tök jó lenne itt is viszontlátni az egyes termékeit.

A teljesség igénye nélkül azért néhány szíjat ajánlott nektek a weboldalról de ha Apple Watch szíjról van szó, akkor érdemes körbenézni náluk.

A srácok különösen figyelnek a női Apple Watch felhasználókra, így például elérhető számos, úgynevezett “scrunchie” szövet szíj, ami a hajgumihoz hasonló szíjat jelent. És valóban egy szép táskával vagy szettel ez a szíj a hölgyek kedvence lehet és itt most kacsintottam a férfi olvasók felé is 😉, mivel ajándéknak is kiváló.

Egyszóval érdemes körbenézni náluk és feliratkozni a hírlevelükre is, mert havonta új szíjakkal találkozhattok és szeretnénk a közeljövőben egy Szifon.com ajánlást is létrehozni az oldalukon, ahol közösen választunk ki nektek termékeket. A személyes új nyári kedvencem pedig ez a szíj lett

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok