fbpx Skip to content

A napokban kezdetét vette a 2023-as magyar fesztiválszezon a SopronFest és a PEN formájában, amelyek a hideg idő ellenére remek táncolási és bulizási lehetőséget kínálnak a fedett helyszíneknek köszönhetően.

Az egyértelmű szórakozáson túl pedig egy Apple Watch kihívás teljesítésére is lehetőséged akad, ha ellátogatsz valamelyik rendezvényre.

Idén tiszteleg harmadszor az Apple a Tánc Világnapja, másnéven Nemzetközi Táncnap előtt, holott már 1982 óta létezik ez a jeles nap. Az ünnepet 1982-ben az UNESCO Nemzetközi Színházi Intézetének egy részlege, a Nemzetközi Táncbizottság hozta létre. Időpontját Jean-Georges Noverre francia táncos és balettművész születésnapjára rakták. Ennek a napnak a céljai közé tartozik a tánc népszerűsítése az általános felfogásban, és hogy arra ösztönözzék a kormányokat, hogy minél nagyobb teret szenteljenek a táncnak az oktatási rendszerben az alapfokú oktatástól egészen az egyetemig.

Érezd a ritmust, és a kihívás teljesítéséhez végezz egy 20 perces táncgyakorlatot április 29-én!

A táncot rögzítheted az Edzés alkalmazással, de bármilyen másik appot is használhatsz, csak a lényeg, hogy az is tudjon írni az Egészség appba. Természetesen a különleges jelvény és a mozgó iMessage matricák most sem maradhatnak el.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok