fbpx Skip to content

Pár napja az @analyst941 felhasználónévre hallgató Twitter profil osztott meg izgalmas információkat a watchOS 10 kapcsán.

Ha hihetünk neki, akkor az idei év egy izgalmas frissítés lesz az Apple Watch felhasználóknak, ugyanis egy teljesen új főképernyőre számíthatunk.

Ez az új elrendezés könnyebben navigálható lesz és mappák létrehozására is lesz lehetőség, de egyelőre még nem tudni, hogy az Apple bízik-e annyira a változtatásban, hogy alapértelmezetten engedélyezzék, így elképzelhető, hogy ugyanúgy tudod majd bekapcsolni, mint jelenleg a listanézetet a főképernyőn.

Múlt héten a Bloomberg újságírója, Mark Gurman azt nyilatkozta hírlevelében, hogy a watchOS 10 lesz az Apple Watch legnagyobb szoftverfrissítése 2015 óta és hogy egy frissített felhasználói felületre számíthatunk. Ez teljesen egybevág a rejtélyes twitteres kiszivárogtatóval, így Gurman mondhatni előre alátámasztotta a pletykát.

És hogy miért érdemes foglalkozni egy kvázi névtelen Twitter profillal? Nos, azért, mert tavaly megjósolta az iPhone 14 Pro dinamikus szigetét, vagyis azért némi forrása tényleg lehet az Apple-höz.

Az Apple Watch főképernyője 2015 óta méhsejt elrendezésű, és igaz, hogy később bevezették a listanézetet, de az sosem hordozta azt az eleganciát, amit az Apple-től elvárnánk.

Épp ezért kíváncsian várom, hogy milyen lesz ez az új nézet és hogy vajon az Apple-nek sikerül-e forradalmasítania az Apple Watch felhasználói felületét.

Te milyen nézettel használod Apple Watch-od főképernyőjét?

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.