fbpx Skip to content

Az iKinél idén is kedvezményt hoz a húsvéti nyuszi: minden kiegészítőre 15%-os kedvezményt adnak, kivéve persze az eredeti Apple termékekre.

Egész húsvét alatt kedvezményesen rendelhettek tőlük, tehát mától egészen húsvét hétfő éjfélig. Mit is érdemes náluk vásárolni?

Természetesen a szokásos dolgokat, kábeleket és adaptereket. Manapság már USB-C-s Lightning-kábelt érdemes vásárolni a gyorstöltés miatt. Például egy 20W-os vezetékes adaptert nem érdemes megvásárolni egy iPhone 14-hez, mert már 30W-tal is képes tölteni, tehát alapból csökken a töltési sebességünk a 20W-os töltővel.

USB-C Lightning-kábeleket pedig itt találtok hozzájuk.

15% kedvezménnyel érdemes külső akkumulátort is vásárolni, amely a Joyroom esetén 10.000 mAh-val rendelkezik és támogatja a 15W-os vezeték nélküli töltést, valamint a 20W-os vezetékes töltési technológiát. Rendelkezik USB-C és USB-A porttal, tehát nem csak vezeték nélkül tölthetünk, hanem vezetéken keresztül más készülékeket is, akár egyszerre.

A 10.000 mAh bőven elegendő egy iPhone 14 Pro Max 100%-os feltöltéséhez, ami ugye az eredeti Apple kiegészítővel szemben nem mondható el. Egy kisebb készüléket pedig akár másfél-kétszer is képes feltölteni, ami impresszív a méretéhez képest. Én a táskámban tárolok teljesen feltöltve egy ilyen külső akkumulátort. Bár az iPhone 14 Pro-hoz nem nagyon szokott kelleni, de volt már rá példa, hogy kényelmesebb volt egy esküvő után csak rárakni egy MagSafe külső akkumulátorra a telefont és használni reggeli közben, majd pedig már értelmes töltöttséggel elindulni másnap. Megvásárolható ide kattintva.

A húsvéti ünnepnapok alatt nézzetek körbe az iKinél, mert számos kiegészítők találtok, és 15%-os kedvezménnyel vásárolhatjátok meg őket. Az akció ma indul és húsvét hétfőn ér véget!

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok