fbpx Skip to content

Ahogy az Apple, úgy a különböző szíj gyártók is évente előrukkolnak tavaszi kollekciókkal. Ilyenkor a sárga, kék, és sokszínű árnyalatok dukálnak, valamint leginkább a sport és a szövet szíjakból érkeznek új termékek.

A tavaszi akció keretében az iprofix.hu webáruházzal dolgozunk együtt, ahol több száz Apple Watch szíjból választhattok és még az akciós termékekre is érvényes szifon10 kupon kóddal pedig tovább 10% kedvezményt kapunk a rendeléskor! Egyszóval érdemes körbenézni, mert rengeteg Apple Watch szíjat kapunk náluk, raktárról, gyors szállítással.

Mindjárt itt a Húsvét, így meglephetjük a párunkat is egy egyedi tavaszi Apple Watch szíjjal, valamint magunknak is rendelhetünk valami újat, mert hát szíjból sosem elég. A nők imádják a bebújós szíjakat is, főleg hogy remek színösszeállításokkal található meg a webshopban, az árról pedig ne is beszéljünk. 🙂

A fentiek ugye a párunknak ideálisak, de több mint 140 fém szíj közül is választhatunk magunknak, és hát persze mi is találunk megfelelő szövet szíjat a tavaszra. Előbbi az elegánsabb megjelenést igénylő eseményekhez, utóbbi pedig az edzéshez és a mindennapokhoz lehet ideális.

Szerintem az árakra nem lehet panasz a webáruházban, az extra 10% kedvezménnyel (szifon10 kuponkód) pedig ki is maxoltuk a szíj vásárlást. Csemegézzetek az Apple Watch szíjak közül ide kattintva.

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!