fbpx Skip to content

A Petey egy új Apple Watch alkalmazás, mely lehetővé teszi, hogy az OpenAI ChatGPT-jét elérd a csuklódról.

Az alkalmazás rendelkezik számlapon elhelyezhető komplikációval és 14 különböző nyelven tud, de sajnos nem ingyenes. Nézzük meg, hogy mit érdemes tudni róla!

Ha eddig a hegyekben bujkálva éltél, akkor elkerülhetett az új mesterséges intelligencia “őrület”, a ChatGPT, mely az OpenAI legújabb és legmenőbb chatbotja.

A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy egy mesterséges intelligenciával beszélgess szinte bármiről, ami érdekel és ő megpróbál hasznos tanácsokkal és válaszokkal ellátni.

Ez pont egy olyan MI-nek hangzik, aminek az órádon is hasznát vehetnéd, ezért készítette el Hidde van de Ploeg a Petey nevű alkalmazást. Kis érdekesség, hogy először watchGPT-nek keresztelte el a watchOS appot, de jogi okokból (érthető módon) meg kellett változtatnia.

Petey nem csak a ChatGPT válaszokat továbbítja órádra, hanem lehetőséget ad arra, hogy a választ felolvastasd az Apple Watch-oddal, és ha tetszik, amit a mesterséges intelligencia válaszolt, akkor akár meg is oszthatod Üzeneteken, Mailen vagy egyéb közösségi oldalakon keresztül.

Akkor sem kell aggódnod, ha nem szeretsz gépelni, ugyanis a watchOS által támogatott nyelveken (tehát magyarul jelenleg nem) használhatod az érintőképernyős billentyűzetet is kérdéseid bevitelére.

A Petey 1790 forintba kerül az App Store-ban – ha érdekel, akkor innen letöltheted:

[appstore id=”6446047813″]

Téged is magával ragadott az MI láz?

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.