fbpx Skip to content

Ma van Nőnap, ne felejtsétek férfi társaim, különben kapunk majd a fejünkre, hogy mennyire figyelmetlenek vagyunk. 1917 óta (Magyarországon csak 1948 óta) március 8. a nemzetközi nőnap, ami a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja.

Az Apple Watch tulajdonosoknak Cupertinóban egy újabb kihívással és a teljesítése után járó jelvénnyel és matricákkal készültek, hogy ezzel hívják fel a figyelmet az egészséges és sportos életmódra.

Az év harmadik hónapjában járunk még csak, de máris az ötödik kihívást kapjuk meg mi, Apple Watch tulajdonosok. Ez egyrészt örömre adhat okot, de én személy szerint jobban vágynék olyan kihívásokra, amelyek komolyabb erőfeszítést kívánnak, mint amilyenek néha az extra havi kihívások szoktak lenni, csak azokért elég unalmas jelvények járnak, nincs nagy motiváció, hogy meg is szerezzük őket.

Ez a kihívás idén sem tartozik a nehezen teljesíthetők közé, ugyanis csak egy feltétele van: végezz egy legalább 20 perces gyakorlatot, ami lehet bármi, amit az óra rögzíteni tud, futás, séta, jóga, HIIT, keresszékes edzés, úszás, biciklizés, bármi, de tényleg, csak legyen az app és az Egészség alkalmazás között kommunkáció és akkor nem kell a gyári edzés appot használni.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok