fbpx Skip to content

Február 14. Bálint és Valentin napja, de akár a szerelmesek világnapjának is hívhatnánk, hiszen ezen a napon minden a szerelem körül forog.

Azonban a február maga többet is jelent, mint a Valentin nap hónapját, hiszen ezt a részét az évnek a Szív Hónapjának is hívják és éppen ezért az Apple a két eseményt összegyúrta immáron csak egy, egynapos Apple Watch kihívás formájában.

Csak úgy, mint a korábbi évekhez hasonlóan, idén is az az esemény célja, hogy felhívja az emberek figyelmét a szív- és érrendszeri betegségek fontosságára, beleértve a szívkoszorúér-betegségeket és a stroke-ot is. A szívbetegség még mindig a vezető halálokok közé tartozik mind a férfiak, mind a nők számára. Évente közel 610 ezer ember hal meg szív- és érrendszeri megbetegedésben, ami nagyjából minden negyedik haláleset.

A kihívás szabályai rendkívül egyszerűek, ugyanis annyi kell csak a teljesítéséhez, hogy február 14-én 30 percnyi edzést végezzünk, vagyis alapbeállítások szerint a zöld kört zárjuk be. Természetesen ezután is megkapjuk matricákat és a jelvényt is.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok