fbpx Skip to content

A TF International Securities népszerű elemzője, Ming-Chi Kuo ismét “olvasott a tealevelekből” és ezúttal az iPad miniről nyilatkozott.

Személy szerint nagy iPad mini rajongó vagyok, így izgatottan olvastam bele előrejelzéseibe, de úgy fest, hogy csak egy egyszerű chip frissítésre számíthatunk az Apple-től az aprócska táblagépet illetően. Ami azonban izgalmas, hogy Kuo szerint a cupertinói vállalat egy félbehajtható prémium iPaden is dolgozik!

Kuo Twitteren osztotta meg előrejelzését:

Úgy gondolom, hogy valószínűtlen, hogy az Apple lecseréli a termékpalettán az iPad minit egy összehajtható iPadre 2025-ben – ez ellenkezhet más média előrejelzésekkel. Ez azért van, mert a hajlítható iPad jelentősen magasabb árral fog rendelkezni, mint egy iPad mini, így egy ilyen csere nem lenne logikus döntés.

Érdekesség még, hogy az Apple egy új iPad minin dolgozik, ahol a fő vásárlókat csalogató újítás az új processzor lesz. Tömeges szállítása 2023 végén vagy 2024 elején várható.

A jelenlegi iPad mini design 2021 szeptemberében került bemutatásra és előtte évekig nem frissült az aprócska tablet, ugyanis elődje, az 5. generációs modell még 2019 márciusában érkezett. Ezek után egyáltalán nem meglepő, hogy most is sok kihagyás van a generációváltások közt.

Ráadásul ha hozzátesszük, hogy az iPad mini 5 designban megegyezett az iPad mini 4-gyel, ami 2015 szeptemberében érkezett, egyértelmű, hogy ritkán kell izgalmakra számítania a mini rajongóknak formavilág terén.

Ennek ellenére ha az Apple például egy M-szériás chipet tenne az iPad minibe, amivel az egy USB-C-s monitor csatlakoztatása után asztali állomássá tudna változni a Porondmesternek köszönhetően, akkor lehet, hogy sokak álma teljesülne.

Ez persze inkább csak egy álom, sokkal valószínűbb, hogy majd az iPhone 15-tel várható A17 chip kerül majd az iPad mini 7-be.

Bár Kuo jóslata csak említi az összehajtható iPadet, az is egy teljesen új dimenziót nyitna meg az iPad palettán és valószínűleg átalakítaná az Apple táblagépéről kialakult képünket.

Te mit vársz jobban, az új iPad minit vagy a hajlítható iPadet?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. “Ennek ellenére ha az Apple például egy M-szériás chipet tenne az iPad minibe, amivel az egy USB-C-s monitor csatlakoztatása után asztali állomássá tudna változni a Porondmesternek köszönhetően, akkor lehet, hogy sokak álma teljesülne.“

    Ez az iPhone-okra ugyanúgy elmondható! És instantget lenne egy ilyen a fold mellett.

    by the way

    BUÉK mindenkinek

  2. Avatar for gunar gunar says:

    Na igen, az iPhone-okban is ki lehetne használni ha lenne, a Samunál ott a lehetőség és jól is működik, a többit még nem láttam mennyire jó, de lehet megint csak kullogni fog az Apple, értelmes funkciók lehetővé tevésében a droidosok mögött.
    Nekem nem lenne ellenemre ha egy komolyabb akár iPhone Mini méretet lehetne asztali gépként kb használni. Az lenne az igazi mindenes kütyü, ha már van rá lehetőség.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for totopad Avatar for gunar