fbpx Skip to content

Miért nyúlnál mélyen a pénztárcádba, amikor óriási kedvezménnyel is hozzájuthatsz a legújabb iPhone modellek egyikéhez néhány kattintás alatt, az otthonodból?

A használt telefon nemcsak gazdaságos, de környezettudatos megoldás is, tehát magaddal és a természettel is jót tehetsz egyszerre! Mutatunk 3+1 okot, hogy miért nézz körül a felújított telefonok között a Rejoy.hu-n!

Javított telefonok – pont, mint újkorukban

Ha már valaha megfordult a fejedben, hogy használtan vásárolj telefont, biztosak vagyunk abban, hogy az ok, amivel lebeszélted magad róla, a telefon minőségétől való félelem volt.

Az óvatosság fontos, de nem a Rejoy.hu-nál, hiszen itt minden beérkezett telefon egy többlépcsős, szakértők által végzett ellenőrzési folyamaton megy keresztül, hogy a lehető legjobb állapotban kerüljön a használt iPhone az új tulajdonosához.

Az ellenőrzés során hardver és szoftver tesztet végeznek, ezután pedig a telefon esztétikai állapotát, a gombokat, kamerákat, hangszórókat is megvizsgálják, aminek köszönhetően a felújított telefonok az újhoz képest 85-90%-os állapotban kerülnek értékesítésre.

Gyors és biztonságos adásvétel

A Rejoy.hu-n keresztül történő vásárlások esetén nem kell attól félned, hogy esetleg előre utalás után nem küldi a hirdető a kifizetett terméket, vagy nem az lesz a csomagban, amit megvásároltál.

A Rejoy.hu minden készülék esetén 30 napos pénzvisszafizetési és 12 hónap javítási garanciát vállal, ezzel téve teljesen biztonságossá a használt okostelefon adásvételt.

A telefon vásárlás pedig olyan egyszerű, mintha a heti bevásárlást rendeznéd online. A kiválasztott telefont fizetés után néhány napon belül egy futár szállítja házhoz, ami neked egy forintba sem fog kerülni, hiszen a megrendelés tartalmazza a szállítás árát.

Pontosan azt kapod, amit látsz

A felújított telefonok pontosan ugyanolyan állapotban kerülnek hozzád, mint amit a képeken látsz. Az iPhone telefonok esetében is minden készülék mellett szerepel egy részletes leírás a telefon műszaki állapotáról és paramétereiről.

A részletes leírás mellett pedig profi, HD minőségű képek mutatják be a telefon állapotát, így a csomagban biztosan nem zsákbamacskát találsz majd. Sőt, mivel a telefonok akár 40-60%-kal olcsóbban kerülnek értékesítésre, még akár egy újabb szériás telefonra is beruházhatsz az eredetileg tervezett összegből.

+1: nemcsak pénztárca-, de környezetbarát is!

Tudtad, hogy a sok megunt és kukába hajított telefon a világ veszélyes hulladékának a 70%-át teszi ki? Ijesztő, nem? Egy használt telefon vásárlásával nemcsak a pénztárcádnak, de a környezetnek is jót tehetsz.

Ha pedig az adott pillanatban nagyon megterhelő lenne az egyösszegű kifizetés, a Rejoy.hu-nál 12 hónap részletfizetési lehetőséget is kérhetsz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok