Használd ki a Simple készülékbiztosítást új vagy akár használt iPhone-ra is!

Akárhogy is nézzük, egy kijelzőcsere, mely általánosságban véve a leggyakoribb javítás szokott lenni, nem olcsó mulatság, bármilyen készülékről is legyen szó. A biztosítás ilyen esetekben pénztárca-kímélő megoldás, mert bizony egy törött kijelző hosszútávon sokkal nagyobb problémát okozhat, mint azt az ember gondolná.

Új készülékre viszonylag egyszerű biztosítást kötni, mivel az adott hely sokszor kínál erre lehetőséget. Persze sokszor használtan vagy mondjuk GSM boltból vásároljuk meg az iPhone-t, ezekben az esetekben nem igazán van lehetőségünk biztosítást kötni. A hello.hu és a Simple együttműködésének eredménye az a készülékbiztosítás, ami a Simple appban köthető meg, és ami pont az ilyen helyzeteket mentheti meg. Hatalmas plusz pont nekik, hogy a készülékeket egy méltán népszerű, és az Apple IRP (Independent Repair Provider – Független javítócégek) programjának tagjával javíttatja, tehát megbízható, minőségi javítást kapunk. Ezen kívül nem csak kijelzőtörésre, hanem lopásra/rablásra is érvényes a biztosításuk, ha a magasabb csomagot választjuk.

Első körben töltsük le a Simple alkalmazást, majd pedig keressük meg benne a biztosítást menüpontot. Természetesen közben regisztráljunk, ha még nincs Simple fiókunk, mert erre is szükségünk lesz, és a fiók segítségével számtalan más szolgáltatás közül is választhatunk!

A Simple biztosításának egyik hatalmas előnye, hogy nem kell a telefont sehova elvinni, csupán az alkalmazáson belül kell követni az utasításokat és a biztosító meg is győződik arról, hogy a készülék kijelzője nincs betörve. Jelenleg a biztosítás kijelzőtörésre és lopásra/rablásra érvényes, más hibákra nem. Ehhez mérten az árazás is úgy lett kialakítva, hogy igen kedvező a Simple készülékbiztosítás.

Természetesen készülékenként eltér a biztosítási összeg, illetve nem csak iPhone-ra, hanem más termékre is megköthető, ezekről bővebb információt ezen a linken találtok, a támogatott készülékek listája pedig folyamatosan bővül.

Miért jó a Simple app készülékbiztosítás?

 • Képernyőtörés és lopáskár esetén is biztosít
 • Új és használt készülékedre is megkötheted
 • Mobilod árkategóriájához szabott díjszabás
 • Részletfizetési lehetőség
 • Káreseménykor futárszolgálat
 • Online kárbejelentő felület

Összességében szerintem használt készülék esetén egy remek lehetőség a Simple biztosítása, azt picit sajnálom, hogy több kárra nem terjed ki, de az extra dolgok, mint a minőségi szervizpartner és futárszolgálat teljes mértékben mellette szól.

Töltsétek le az alkalmazást és nézzétek meg, hogy a Ti készüléketekre megköthető-e!

Simple - make it easy
 • Simple - make it easy
 • Méret: 95.22 MB | Verzió: 3.71.0
 • Ár: Ingyenes | Értékelés:

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. köszi a cikket. reklám is, meg hasznos is egyszerre.

  “szerintem használt készülék esetén egy remek lehetőség a Simple biztosítása”
  miért használtra jobb üzlet szerinted?

 2. Jadeye says:

  például mert új készülékre köthetsz AppleCare±t, használtra nem.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!