fbpx Skip to content

Pár éve még, ha azt mondta valaki, hogy neki okos karácsonyfája vagy épp okos fényfüzérje van, akkor csak megmosolyogva értetlenkedtek a dolgon az emberek, azonban mára már ha nem is megszokott, de mindenképp elterjedtebb lett a dolog és ha egy laikus élőben megnézi az ilyen díszítést, akkor elég hamar elismerően csettint rá egyet. Az okos karácsonyi díszek mondhatni alfája és omegája a Twinkly, akiknél több hosszban, több színben és többféle sűrűségű változatban is megvásárolhatóak a fényfüzérek, de ezeken kívül még akár már beépített izzókkal rendelkező műfenyő is elérhető.

Több éve forgalmazzuk már a Twinkly termékeit, amelyek méltán népszerűek ajándékként, de sokan maguknak vásárolják meg az ünnepek előtt és éppen ezért mikor máskor lenne a legjobb alkalom egy jó kis akcióra, ha nem épp decemberben, nem sokkal Karácsony előtt! Figyelem: a kedvezmények csak ma, csak egy napig, december 6-án érvényesek! Ne habozz, csapj le egy Twinkly füzérre még ma, ez a mi Mikulás ajándékunk számotokra.

Twinkly Flex okos LED flexibilis fénycső – 2m

A karácsonyi felvezető után, azonban elsőként nem egy kifejezetten karácsonyi díszként használható Twinkly terméket ajánlanánk a figyelmetekbe, hanem egy olyat, ami egész évben az otthonotok dísze lehet. A Twinkly Flex egy olyan flexiblis fénycső, amiből bármilyen formát kialakíthatunk, és a hátulján található kétoldalú ragasztónak köszönhetően egyéb szerszámok nélkül a falra rögzíthetjük. A LED-szalag borítása olyan, hogy az egyes világító testek nem látszanak és a fényük is egybe olvad, így az összehatás még meggyőzőbb tud lenni. A szalag színei, animációi a jól megszokott kamerás felismerés után az alkalmazásban állíthatóak és bármikor módosíthatóak, ezért egész évben a lakás éke tud lenni és nem utolsó sorban ez is HomeKit-kompatibilis, mint a többi Twinkly termék.

A Twinkly Flex okos LED flexibilis fénycső – 2m csak ma 15% kedvezménnyel 25 990 Ft-ért vásárolható meg.

Twinkly Strings okos karácsonyfaizzó / LED füzér

Térjünk is rá a nap sztárjára, a Strings okos karácsonyfaizzóra, ami több méretben is elérhető nálunk, de most kifejezetten a 250 és a 400 darabos változatot ajánlanánk a számotokra, hiszen ezekkel már komolyabb méretű fenyőfákat is könnyedén fel tudtok díszíteni, ugyanis a kisebb izzó számú hossza 20 méter, a nagyobbé pedig egészen 32 méter, vagyis jó sűrűn feldíszíthető vele bármilyen fenyőfa. A Twinkly okos LED izzósor kombinálja a magas fényerejű LED-eket egy alkalmazással, mellyel könnyedén testre szabhatjuk karácsonyi fényeinket, így minden évben a díszeinkhez, hangulatunkhoz állíthatjuk a karácsonyfát is. A Twinkly LED-ek fel vannak szerelve a legújabb, 4,3 mm-es RGB diffúziós lencsével, amelyet kifejezetten lapos fejjel fejlesztettek ki, hogy fokozza a fényhatásokat a nagy fényerő és a tökéletes színárnyalat érdekében. A termék lelke az okostelefonos alkalmazás, amivel a fizikai kapcsolón túl ki- és bekapcsolhatjuk természetesen, de itt zajlik a fények beállítása is, a színeket, mintázatokat és effekteket is itt alkothatjuk meg fenyőfánkra, és már 3D-ben is tudunk mintázatokat tervezni, akár pixeles grafikákat is megjelenítve, animálva.

Twinkly Strings okos karácsonyfaizzó / LED füzér – 250 (20 méter) csak ma 15% kedvezménnyel 35 990 Ft-ért vásárolható meg, a Twinkly Strings okos karácsonyfaizzó / LED füzér – 400 (32 méter) pedig csak ma 20% kedvezménnyel 46 990 Ft-ért vásárolható meg.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Erről lemaradtam. :frowning: Nem lehetne még egy akció a 400-as karácsonyfaizzóra? :slight_smile:

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Gascoigne Avatar for Szifon Avatar for SzifonAdmin

Népszerű hozzászólások

  1. Erről lemaradtam. :frowning: Nem lehetne még egy akció a 400-as karácsonyfaizzóra? :slight_smile:

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Gascoigne Avatar for Szifon Avatar for SzifonAdmin