fbpx Skip to content

Eljött hát a Black Friday, mindenki erre vár már egy éve. Nálunk viszont nincs csalás, nincs ámítás, nincsenek előzetesen feltornázott árak, amiket aztán a normális árra leviszünk, és ettől úgy tűnik, mintha óriási kedvezménnyel adnánk a terméket az iKiegészítők.hu-n.

Ember legyen a talpán, aki ki tud igazodni manapság a különféle Black Friday akciókban, mert sosem lehet igazán tudni, hogy hol mikor van az akció és az tényleg akció-e, vagy lehúzás? Mi nem akarunk zsákbamacskát árulni, nálunk valódi, kézzel fogható kedvezmények vannak, nem akarjuk az ügyfeleinket átverni. Na de nézzük is akkor, hogy mivel készültünk az idei Black Friday-re.

Kezdjük is a legegyszerűbbel: értékhatártól függetlenül ingyenes a házhozszállítás. Ezt tudjuk, hogy imádjátok. De térjünk is át a komolyabb dolgokra.

Idén úgy gondoltuk, hogy nem fogunk azzal szórakozni, hogy leakciózunk néhány terméket vagy termékcsaládot, netán egy-egy márkát, hanem a gyári Apple termékek kivételével a teljes kínálatunkra rádobtunk egy 10%-os kedvezményt és nem kell semmiféle kupon kóddal nyűglődni, a kedvezmény automatikus és előre beállított. Nincs más dolgotok, mint hogy ami megtetszik, azt bedobáljátok a kosárba és ennyi. Jól hangzik, nem? Azonban azért van pár, számunkra igazán szimpatikus termék, amit külön ki is emelnénk számotokra.

Ezek a termékek pedig nem mások, mint az Apple Watch Ultra igazán jó minőségű, de mégse olyan drága szíjai, mint a gyári Apple változatoké. Ezen szíjak eredeti változatának megvásárlásakor igazán mélyen a zsebünkbe kell nyúlni és így is csak 3-3 színben kaphatóak, azonban a mi verziónk esetén, a Terep változatot leszámítva 4-4 szín közül választhattok és az áruk is sokkal barátságosabb, de még fontosabb, hogy a minőségükre, érzetükre se lehet panasz. Szóval ezeket a szíjakat csak ajánlani tudjuk.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

 1. Mindegyik meglepően kényelmes! Amelyiknek olyan gumi szíja van melyik ilyen csőszerűen tagolt (középső zöld) annak nagyon eláll a gumi vége a befűzés után. Hosszú ujjú viselethez nem ajánlom. Nyáron viszont szuper lesz, strandra egy tuti választás. Ha ezt veszitek ne féljetek a szintektől! Az, hogy meg extra rugalmas az meg meglepő, és szerethető. Nagyon! Csak ismételni tudom magamat. Elképesztő kényelmes mind és az anyagválasztás is meglepően jó.

 2. 42 mm-től 49 mm-ig tényleg ugyanaz a szíj kellene?

 3. Ezt néztem.

  Ennek a leírásában a “Kompatibilis készülékek” fül alatt ez szerepel:

  • Apple Watch Ultra 49mm
  • Apple Watch 45mm Series 8
  • Apple Watch 44mm SE 2
  • Apple Watch 45mm Series 7
  • Apple Watch 44mm Series 6
  • Apple Watch 44mm SE
  • Apple Watch 44mm Series 5
  • Apple Watch 44mm Series 4
  • Apple Watch 42mm Series 3
  • Apple Watch 42mm Series 2
  • Apple Watch 42mm Series 1
  • Apple Watch 42mm 2015
 4. Avatar for Jadeye Jadeye says:

  a nagyobb óra régen a 42mm volt, azóta meg 44 és 45, az ultra meg 49, és mindegyiknek kompatibilis a szíja ezek között egymással.

 5. Köszi.
  Azt hiszem ezt a tévutat egyszer már bejártam :face_with_hand_over_mouth:

 6. Avatar for Jadeye Jadeye says:

  milyen tévutat? az Apple maga írja, hogy ezek egymással kompatibilisak szíj csatlakozás méretek terén.

 7. A belső tévutam.
  Korábban már ugyanezt végigjártam.
  Először azt hittem, hogy mindegyik óra nagyságához másik szélességű szijadapter kell, aztán talán pont itt felhomályosítottatok, hogy mindegyikhez egyforma kell. Sajna ezt a tanulságot azonban időközben elfelejtettem, így az előbb megkérdeztem és újra felvilágosodtam és egyben eszembe is jutott, hogy ez már meg volt. Ja hülyülök :see_no_evil:

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for White64GB Avatar for Szifon Avatar for Jadeye Avatar for Nem_Tom