fbpx Skip to content

Kicsit több mint három héttel a tvOS 16.1 megjelenése után az Apple kiadta a 128GB-os tárhellyel rendelkező, harmadik generációs Apple TV 4K modellekre a tvOS 16.1.1-et.

Ez a frissítés csak a 128GB-os modelleken jelenik meg, és azt a hibát orvosolja, amikor az Apple TV a még csak maximum 64GB-ig megtöltött tárhely ellenére is azt jelezte, hogy már nincs szabad hely, így nem engedett további tartalmakat letölteni. Erről a hibáról pár nappal ezelőtt elsőként a FlatPanelsHD cikke írt, és ők még a tvOS 16.2 akkori bétája esetén is tapasztalták ezt a problémát.

Elképzelhető, hogy a frissítést nem dobja fel rögtön az érintett Apple TV-nk, ebben az esetben próbálkozzunk meg újból egy kicsivel később. Más Apple TV modellek esetén ez a hiba nem jelentkezik, így a tvOS 16.1.1 sem jelent meg rájuk.

Letöltés

A frissítés az Apple TV-n a Beállításokban a Rendszer / Szoftverfrissítés menüpontban érhető el, tehát OTA frissítésként.

A tvOS 16.1.1 buildje 20K80.

A tvOS 16.1.1 kizárólag a 128GB-os, harmadik generációs Apple TV 4K modellre érhető el.

Kérdésem van!

Ha kérdésed merül fel, érdemes elsőként a Gyakran Ismételt Kérdések cikkünket végiglapozni: Gyakran Ismételt Kérdések

Linkgyűjtemény

A tvOS 16-ról szóló összes cikkünk megtalálható a tvOS 16 címke alatt, a HomePodokról szóló cikkeink pedig a HomePod illetve HomePod mini címkék alatt.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok