fbpx Skip to content

Ebben a cikkünkben összehasonlítjuk a Microsoft 365 és az Office 2021 for Mac alkalmazásokat, bemutatjuk, hogy melyiket hol tudod megvásárolni, és elmagyarázzuk, hogyan juthatsz a legolcsóbban az Office for Mac alkalmazásokhoz.

A Microsoft PC-s verzióihoz hasonlóan nagyjából ez a két út áll előtted: vagy a folyamatos előfizetési díjért igénybe vehető Microsoft 365 környezetet választod, vagy az egyszeri díjas, helyi gépre telepíthető Office verziók valamelyikét. Ez utóbbi esetben mindenképpen érdemes odafigyelned, hogy Mac-es licenszet vásárolj. A nézelődést egy jó szoftveráruházban érdemes kezdened, ahol garantáltan árulnak Mac licenszeket is.

Válassz licenszet a felhasználás jellege szerint!

Ha a kedvezőbb árazás miatt nem az előfizetéses O365-t választod, akkor is döntened kell, hogy a telepíthető verziók közül melyik elégíti ki az igényedet.

Veheted egyrészt az Office Home & Business (Mac) verzióját, másrészt választhatod az Office Home & Student (Mac) csomagot is. A két programcsomag közötti különbség főként abban áll, hogy az előbbi a Word, az Excel, a PowerPoint és az Outlook komponenseket tartalmazza, míg az utóbbiból hiányzik az Outlook levelezőkliens.

Válaszd a legfrissebb kiadást!

Talán mondanunk sem kell, mert annyira magától értődő, hogy lehetőleg igyekezz mindig a legfrissebb kiadást választani a jelenleg is megvásárolható Office főverziók közül.

A mai napig kaphatóak az Office 2016 és az Office 2019 Mac verziói is, ám ezeket tényleg csak akkor érdemes választanod, ha a géped a rendszerkövetelmények szerint már nem bír el az újabb, 2021-es kiadással.

Mit ajánlunk mi?

Ha nekünk kellene választanunk, akkor mi egyértelműen a legújabb, legnagyobb tudású és legolcsóbb Office for Mac kiadást választanánk, ami nem más, mint az Office 2021 Home & Business (Mac).

A vételár kifizetése után kapsz egy elektronikus szoftverlicenszet, amelyet online módon tudsz majd aktiválni. A Microsoft szerveréről letölthető telepítőfájl többnyelvű és világszerte használható. Egy licenszet egy Mac gépen használhatsz.

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.