fbpx Skip to content

Ebben a cikkünkben összehasonlítjuk a Microsoft 365 és az Office 2021 for Mac alkalmazásokat, bemutatjuk, hogy melyiket hol tudod megvásárolni, és elmagyarázzuk, hogyan juthatsz a legolcsóbban az Office for Mac alkalmazásokhoz.

A Microsoft PC-s verzióihoz hasonlóan nagyjából ez a két út áll előtted: vagy a folyamatos előfizetési díjért igénybe vehető Microsoft 365 környezetet választod, vagy az egyszeri díjas, helyi gépre telepíthető Office verziók valamelyikét. Ez utóbbi esetben mindenképpen érdemes odafigyelned, hogy Mac-es licenszet vásárolj. A nézelődést egy jó szoftveráruházban érdemes kezdened, ahol garantáltan árulnak Mac licenszeket is.

Válassz licenszet a felhasználás jellege szerint!

Ha a kedvezőbb árazás miatt nem az előfizetéses O365-t választod, akkor is döntened kell, hogy a telepíthető verziók közül melyik elégíti ki az igényedet.

Veheted egyrészt az Office Home & Business (Mac) verzióját, másrészt választhatod az Office Home & Student (Mac) csomagot is. A két programcsomag közötti különbség főként abban áll, hogy az előbbi a Word, az Excel, a PowerPoint és az Outlook komponenseket tartalmazza, míg az utóbbiból hiányzik az Outlook levelezőkliens.

Válaszd a legfrissebb kiadást!

Talán mondanunk sem kell, mert annyira magától értődő, hogy lehetőleg igyekezz mindig a legfrissebb kiadást választani a jelenleg is megvásárolható Office főverziók közül.

A mai napig kaphatóak az Office 2016 és az Office 2019 Mac verziói is, ám ezeket tényleg csak akkor érdemes választanod, ha a géped a rendszerkövetelmények szerint már nem bír el az újabb, 2021-es kiadással.

Mit ajánlunk mi?

Ha nekünk kellene választanunk, akkor mi egyértelműen a legújabb, legnagyobb tudású és legolcsóbb Office for Mac kiadást választanánk, ami nem más, mint az Office 2021 Home & Business (Mac).

A vételár kifizetése után kapsz egy elektronikus szoftverlicenszet, amelyet online módon tudsz majd aktiválni. A Microsoft szerveréről letölthető telepítőfájl többnyelvű és világszerte használható. Egy licenszet egy Mac gépen használhatsz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Avatar for expa expa says:

    Sebességben meg sem közelítik a windows-os verziót. Gagyik…

  2. Avatar for gunar gunar says:

    Próbáld ki a Libre Ofice-t, az is van MAC-re és ha jól tudom free. Sőt van droidra és IOS-re is. Nem használtam még, de Winfoson teljesen el lehet vele lenni.

  3. Jó a leírás ,gratula…
    Ha lehetne én áttanulmányoznék egy olyan cikket is ,ahol részletesen leírnád hogy hogyan lehet megoldani ,hogy Windows-os programokat használjak Mac-en ?

  4. Avatar for expa expa says:

    windows-on legális office-m van. Villám gyors mac-hez képest.

  5. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    @expa Mac-en meg ott az ingyenes Pages, Numbers, Keynote, és nem kell Office-szal szórakozni.

  6. Avatar for expa expa says:

    Hú, azokat ne is említsd. Egyik rosszabb mint a másik. Hányok tőlük :smiley:

  7. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    más meg a Microsofttól hány. vagy a LibreOffice-tól. vagy bármi egyébtől. nincs ezzel semmi baj.

    az meg a Microsoft sara, hogy a konkurens platformon, Mac-en nem ugyanúgy fut, mint Windows-on, de hát ebben meg semmi meglepő nincs, elvégre az ő érdekük az, hogy használni is Windows-t használj.

  8. Avatar for gunar gunar says:

    Én csak arra céloztam, hogy esetleg kipróbálhatod, az milyen is a Mac-en. Nekem most nincsen Mac, ha lenne kipróbáltam volna, mert még nem használtam rajta, bár mélyrehatóan nem használom a office-t sem, csak kb az alap dolgoknál néha kicsit többre.

  9. Avatar for Yodlee Yodlee says:

    Ez nem az igazi sajnos. Nekem nem is aktiválódik mert licence problémát ír. Hmm így jártam ?! Olcsó húsnak …. De ez van.

  10. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    @Yodlee írtál annak a cégnek, akitől a licenszet vásároltad, hogy valami nem stimmel?

  11. Avatar for Yodlee Yodlee says:

    Természetesen írtam és válaszoltak is, hogy elvileg rendben van a licence. Kaptam egy linket is holnap újra próbálom. Igazából nem s letöltés és telepítésnél volt a gond hanem a használat aktiválásánál utasított el a microsoft.

  12. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    jelezz majd vissza, mi lett, de könnyen lehet, hogy épp a Microsoftnál volt valami probléma.

  13. Avatar for Yodlee Yodlee says:

    Szia. Most sikerült aktiválni. Nem volt egyszerű , mert többször is elutasított aktiválás közben, de tényleg a Microsoftnál lehetett a gond mert semmit nem csináltam másképp mint eddig. Érdekes és tanulságos. Mondjuk nem igazán értettem miért Singapúr a régió de legalább működik. Több türelemmel kell lennem a Microsoft termékekhez :frowning:
    Köszönöm a segítséged és érdeklődésed.

    MŰKÖDIK !!!

  14. Avatar for gunar gunar says:

    Ez pont olyan mint amikor a szolgáltatót hívod, hogy a szolgáltatás nem műxik v ilyen meg olyan és azt mondják a hiba nem náluk van, majd 1xcsak szinte varázsütésre kis idő múltán megjavul, “csak úgy magától” , hmmm… :thinking:

  15. 4 vagy 5 éve használok mac-et és bár alapvetően nem sokat dolgozom gépen, a pages-numbers-adobe trioval még mindent meg tudtam oldani. Gyors pontos, meg kell szokni az exportálást docx-be. Rengeteg pályázattól elkezdve szerződésekig, minden.

  16. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    @MySeeGee nekem sincs vele semmi bajom, de hát ahogy fentebb olvashatod, vannak, akiknek nem felel meg.

  17. Avatar for sch sch says:

    Kérhetném a segítséged? Az cikkben ajánlott oldalról vettem a szoftvert de nem tudnak segíteni a tekepitésben.
    Köszönöm szépen!

  18. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    @sch:

    Ha Office Otthoni verziós termékkel rendelkezik, és kapott hozzá termékkulcsot, akkor az Office első alkalommal történő telepítése (vagy, ha már rendelkezik ilyennel, a Microsoft 365 Családi verzió) előtt be kell váltania a termékkulcsot.

    Nyissa meg a office.com/setup , jelentkezzen be egy meglévő vagy új Microsoft-fiókkal , majd adja meg a termékkulcsot a beváltásához. A termékkulcs beváltásával összeköti a Microsoft-fiókját az Office adott verziójával, így ezt a műveletet csak egyszer kell elvégeznie. Egy Microsoft 365-előfizetés új termékkulccsal történő megújítása esetén ugyanazt a Microsoft-fiókot kell használnia, mint amelyet korábban a lejárt verzióhoz tartozó előfizetéshez társított.

    Ezt követően az Office telepítéséhez vagy újratelepítéséhez bármikor közvetlenül a Bejelentkezés az Office letöltéséhez című következő szakaszra ugorhat, és kiválaszthatja a PC-n vagy Mac gépen való telepítés lépéseit ismertető lapot. Ügyeljen arra, hogy ugyanazzal a Microsoft-fiókkal jelentkezzen be, mint amelyet az office.com/setup oldalon a termékkulcs beváltásához használt.

  19. Avatar for sch sch says:

    Köszönöm a választ. Sajnos a probléma összetettebb. Office 2021 Home & Business (MAC) a megvásárolt szoftver.Telepítsékor “Nem található érvényes licenc” jelentkezik. Próbálta a cég munkatársa Teamwiever segítségével telepíteni, neki sem sikerült. Az interneten nagy “irodalma” van a “No licence found” errornak a Mac felhasználól körében, de nem sikerült használható megoldást találni, úgy tűnik feleslegesen vásároltam meg a programot…

  20. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    előtte a Microsoft fiókod esetén hozzáadtad a megvásárolt termékkulcsot?

  21. Avatar for sch sch says:

    Igen, a fiókokban ott van a termék, a letöltés gombbal letölthető, program ( pl. Word) megnyitásakor kéri hogy aktiváljam és akkor jön a “Nem található licenc”

  22. Avatar for sch sch says:

    Yodlee írta, hogy nehezen aktiválta, de sikerült, Singapúr régiót emlegetett…

  23. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    akkor szerintem ez tuti a Microsoft oldalán lesz hiba, nem a termékkulccsal, hiszen neki végül aktiválta. próbáld meg többször, hátha.

  24. Avatar for sch sch says:

    Az Ő megoldására lettem volna kíváncsi. Sajnos ha az eladó cég munkatársa is tehetetlen, akkor nekem biztosan nem fog sikerülni.
    Köszönöm szépen a válaszokat.

  25. Avatar for sch sch says:

    Rendben, köszönöm az azonnali választ, segítségedet!

  26. Avatar for Yodlee Yodlee says:

    Sziasztok. Nekem nem keleti semi extrát csinálnom csak letöröltem a nem aktivált verziót és újratelepítettem, majd időről időre próbálkoztam az aktiválással és egyszer csak elfogadta. A telepítéssel semmi gondom nem volt elfogadta a kulcsot amit kaptam , letöltöttel és én csak az aktiválásnál akadtam el mert ott dobott ki állandóan. kb 2 nap után rákattintottam és minden gond nélkül aktiválódott és azóta is megy hibátlanul. De egy biztos , hogy soha többé nem veszek Microsoft alkalmazást mert tényleg csak át kell szokni a pages, numbers alkalmazásokra és nem lesz több probléma. Hiszen pont ezért használunk almát :slight_smile:

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for cabrio01 Avatar for sch Avatar for Yodlee Avatar for MySeeGee Avatar for Jadeye Avatar for expa Avatar for gunar

Népszerű hozzászólások

  1. Avatar for expa expa says:

    Sebességben meg sem közelítik a windows-os verziót. Gagyik…

  2. Avatar for gunar gunar says:

    Próbáld ki a Libre Ofice-t, az is van MAC-re és ha jól tudom free. Sőt van droidra és IOS-re is. Nem használtam még, de Winfoson teljesen el lehet vele lenni.

  3. Jó a leírás ,gratula…
    Ha lehetne én áttanulmányoznék egy olyan cikket is ,ahol részletesen leírnád hogy hogyan lehet megoldani ,hogy Windows-os programokat használjak Mac-en ?

  4. Avatar for expa expa says:

    windows-on legális office-m van. Villám gyors mac-hez képest.

  5. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    @expa Mac-en meg ott az ingyenes Pages, Numbers, Keynote, és nem kell Office-szal szórakozni.

  6. Avatar for expa expa says:

    Hú, azokat ne is említsd. Egyik rosszabb mint a másik. Hányok tőlük :smiley:

  7. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    más meg a Microsofttól hány. vagy a LibreOffice-tól. vagy bármi egyébtől. nincs ezzel semmi baj.

    az meg a Microsoft sara, hogy a konkurens platformon, Mac-en nem ugyanúgy fut, mint Windows-on, de hát ebben meg semmi meglepő nincs, elvégre az ő érdekük az, hogy használni is Windows-t használj.

  8. Avatar for gunar gunar says:

    Én csak arra céloztam, hogy esetleg kipróbálhatod, az milyen is a Mac-en. Nekem most nincsen Mac, ha lenne kipróbáltam volna, mert még nem használtam rajta, bár mélyrehatóan nem használom a office-t sem, csak kb az alap dolgoknál néha kicsit többre.

  9. Avatar for Yodlee Yodlee says:

    Ez nem az igazi sajnos. Nekem nem is aktiválódik mert licence problémát ír. Hmm így jártam ?! Olcsó húsnak …. De ez van.

  10. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    @Yodlee írtál annak a cégnek, akitől a licenszet vásároltad, hogy valami nem stimmel?

  11. Avatar for Yodlee Yodlee says:

    Természetesen írtam és válaszoltak is, hogy elvileg rendben van a licence. Kaptam egy linket is holnap újra próbálom. Igazából nem s letöltés és telepítésnél volt a gond hanem a használat aktiválásánál utasított el a microsoft.

  12. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    jelezz majd vissza, mi lett, de könnyen lehet, hogy épp a Microsoftnál volt valami probléma.

  13. Avatar for Yodlee Yodlee says:

    Szia. Most sikerült aktiválni. Nem volt egyszerű , mert többször is elutasított aktiválás közben, de tényleg a Microsoftnál lehetett a gond mert semmit nem csináltam másképp mint eddig. Érdekes és tanulságos. Mondjuk nem igazán értettem miért Singapúr a régió de legalább működik. Több türelemmel kell lennem a Microsoft termékekhez :frowning:
    Köszönöm a segítséged és érdeklődésed.

    MŰKÖDIK !!!

  14. Avatar for gunar gunar says:

    Ez pont olyan mint amikor a szolgáltatót hívod, hogy a szolgáltatás nem műxik v ilyen meg olyan és azt mondják a hiba nem náluk van, majd 1xcsak szinte varázsütésre kis idő múltán megjavul, “csak úgy magától” , hmmm… :thinking:

  15. 4 vagy 5 éve használok mac-et és bár alapvetően nem sokat dolgozom gépen, a pages-numbers-adobe trioval még mindent meg tudtam oldani. Gyors pontos, meg kell szokni az exportálást docx-be. Rengeteg pályázattól elkezdve szerződésekig, minden.

  16. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    @MySeeGee nekem sincs vele semmi bajom, de hát ahogy fentebb olvashatod, vannak, akiknek nem felel meg.

  17. Avatar for sch sch says:

    Kérhetném a segítséged? Az cikkben ajánlott oldalról vettem a szoftvert de nem tudnak segíteni a tekepitésben.
    Köszönöm szépen!

  18. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    @sch:

    Ha Office Otthoni verziós termékkel rendelkezik, és kapott hozzá termékkulcsot, akkor az Office első alkalommal történő telepítése (vagy, ha már rendelkezik ilyennel, a Microsoft 365 Családi verzió) előtt be kell váltania a termékkulcsot.

    Nyissa meg a office.com/setup , jelentkezzen be egy meglévő vagy új Microsoft-fiókkal , majd adja meg a termékkulcsot a beváltásához. A termékkulcs beváltásával összeköti a Microsoft-fiókját az Office adott verziójával, így ezt a műveletet csak egyszer kell elvégeznie. Egy Microsoft 365-előfizetés új termékkulccsal történő megújítása esetén ugyanazt a Microsoft-fiókot kell használnia, mint amelyet korábban a lejárt verzióhoz tartozó előfizetéshez társított.

    Ezt követően az Office telepítéséhez vagy újratelepítéséhez bármikor közvetlenül a Bejelentkezés az Office letöltéséhez című következő szakaszra ugorhat, és kiválaszthatja a PC-n vagy Mac gépen való telepítés lépéseit ismertető lapot. Ügyeljen arra, hogy ugyanazzal a Microsoft-fiókkal jelentkezzen be, mint amelyet az office.com/setup oldalon a termékkulcs beváltásához használt.

  19. Avatar for sch sch says:

    Köszönöm a választ. Sajnos a probléma összetettebb. Office 2021 Home & Business (MAC) a megvásárolt szoftver.Telepítsékor “Nem található érvényes licenc” jelentkezik. Próbálta a cég munkatársa Teamwiever segítségével telepíteni, neki sem sikerült. Az interneten nagy “irodalma” van a “No licence found” errornak a Mac felhasználól körében, de nem sikerült használható megoldást találni, úgy tűnik feleslegesen vásároltam meg a programot…

  20. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    előtte a Microsoft fiókod esetén hozzáadtad a megvásárolt termékkulcsot?

  21. Avatar for sch sch says:

    Igen, a fiókokban ott van a termék, a letöltés gombbal letölthető, program ( pl. Word) megnyitásakor kéri hogy aktiváljam és akkor jön a “Nem található licenc”

  22. Avatar for sch sch says:

    Yodlee írta, hogy nehezen aktiválta, de sikerült, Singapúr régiót emlegetett…

  23. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    akkor szerintem ez tuti a Microsoft oldalán lesz hiba, nem a termékkulccsal, hiszen neki végül aktiválta. próbáld meg többször, hátha.

  24. Avatar for sch sch says:

    Az Ő megoldására lettem volna kíváncsi. Sajnos ha az eladó cég munkatársa is tehetetlen, akkor nekem biztosan nem fog sikerülni.
    Köszönöm szépen a válaszokat.

  25. Avatar for sch sch says:

    Rendben, köszönöm az azonnali választ, segítségedet!

  26. Avatar for Yodlee Yodlee says:

    Sziasztok. Nekem nem keleti semi extrát csinálnom csak letöröltem a nem aktivált verziót és újratelepítettem, majd időről időre próbálkoztam az aktiválással és egyszer csak elfogadta. A telepítéssel semmi gondom nem volt elfogadta a kulcsot amit kaptam , letöltöttel és én csak az aktiválásnál akadtam el mert ott dobott ki állandóan. kb 2 nap után rákattintottam és minden gond nélkül aktiválódott és azóta is megy hibátlanul. De egy biztos , hogy soha többé nem veszek Microsoft alkalmazást mert tényleg csak át kell szokni a pages, numbers alkalmazásokra és nem lesz több probléma. Hiszen pont ezért használunk almát :slight_smile:

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for cabrio01 Avatar for sch Avatar for Yodlee Avatar for MySeeGee Avatar for Jadeye Avatar for expa Avatar for gunar