fbpx Skip to content

Ebben a cikkünkben összehasonlítjuk a Microsoft 365 és az Office 2021 for Mac alkalmazásokat, bemutatjuk, hogy melyiket hol tudod megvásárolni, és elmagyarázzuk, hogyan juthatsz a legolcsóbban az Office for Mac alkalmazásokhoz.

A Microsoft PC-s verzióihoz hasonlóan nagyjából ez a két út áll előtted: vagy a folyamatos előfizetési díjért igénybe vehető Microsoft 365 környezetet választod, vagy az egyszeri díjas, helyi gépre telepíthető Office verziók valamelyikét. Ez utóbbi esetben mindenképpen érdemes odafigyelned, hogy Mac-es licenszet vásárolj. A nézelődést egy jó szoftveráruházban érdemes kezdened, ahol garantáltan árulnak Mac licenszeket is.

Válassz licenszet a felhasználás jellege szerint!

Ha a kedvezőbb árazás miatt nem az előfizetéses O365-t választod, akkor is döntened kell, hogy a telepíthető verziók közül melyik elégíti ki az igényedet.

Veheted egyrészt az Office Home & Business (Mac) verzióját, másrészt választhatod az Office Home & Student (Mac) csomagot is. A két programcsomag közötti különbség főként abban áll, hogy az előbbi a Word, az Excel, a PowerPoint és az Outlook komponenseket tartalmazza, míg az utóbbiból hiányzik az Outlook levelezőkliens.

Válaszd a legfrissebb kiadást!

Talán mondanunk sem kell, mert annyira magától értődő, hogy lehetőleg igyekezz mindig a legfrissebb kiadást választani a jelenleg is megvásárolható Office főverziók közül.

A mai napig kaphatóak az Office 2016 és az Office 2019 Mac verziói is, ám ezeket tényleg csak akkor érdemes választanod, ha a géped a rendszerkövetelmények szerint már nem bír el az újabb, 2021-es kiadással.

Mit ajánlunk mi?

Ha nekünk kellene választanunk, akkor mi egyértelműen a legújabb, legnagyobb tudású és legolcsóbb Office for Mac kiadást választanánk, ami nem más, mint az Office 2021 Home & Business (Mac).

A vételár kifizetése után kapsz egy elektronikus szoftverlicenszet, amelyet online módon tudsz majd aktiválni. A Microsoft szerveréről letölthető telepítőfájl többnyelvű és világszerte használható. Egy licenszet egy Mac gépen használhatsz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Avatar for expa expa says:

    Sebességben meg sem közelítik a windows-os verziót. Gagyik…

  2. Avatar for gunar gunar says:

    Próbáld ki a Libre Ofice-t, az is van MAC-re és ha jól tudom free. Sőt van droidra és IOS-re is. Nem használtam még, de Winfoson teljesen el lehet vele lenni.

  3. Jó a leírás ,gratula…
    Ha lehetne én áttanulmányoznék egy olyan cikket is ,ahol részletesen leírnád hogy hogyan lehet megoldani ,hogy Windows-os programokat használjak Mac-en ?

  4. Avatar for expa expa says:

    windows-on legális office-m van. Villám gyors mac-hez képest.

  5. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    @expa Mac-en meg ott az ingyenes Pages, Numbers, Keynote, és nem kell Office-szal szórakozni.

  6. Avatar for expa expa says:

    Hú, azokat ne is említsd. Egyik rosszabb mint a másik. Hányok tőlük :smiley:

  7. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    más meg a Microsofttól hány. vagy a LibreOffice-tól. vagy bármi egyébtől. nincs ezzel semmi baj.

    az meg a Microsoft sara, hogy a konkurens platformon, Mac-en nem ugyanúgy fut, mint Windows-on, de hát ebben meg semmi meglepő nincs, elvégre az ő érdekük az, hogy használni is Windows-t használj.

  8. Avatar for gunar gunar says:

    Én csak arra céloztam, hogy esetleg kipróbálhatod, az milyen is a Mac-en. Nekem most nincsen Mac, ha lenne kipróbáltam volna, mert még nem használtam rajta, bár mélyrehatóan nem használom a office-t sem, csak kb az alap dolgoknál néha kicsit többre.

  9. Avatar for Yodlee Yodlee says:

    Ez nem az igazi sajnos. Nekem nem is aktiválódik mert licence problémát ír. Hmm így jártam ?! Olcsó húsnak …. De ez van.

  10. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    @Yodlee írtál annak a cégnek, akitől a licenszet vásároltad, hogy valami nem stimmel?

  11. Avatar for Yodlee Yodlee says:

    Természetesen írtam és válaszoltak is, hogy elvileg rendben van a licence. Kaptam egy linket is holnap újra próbálom. Igazából nem s letöltés és telepítésnél volt a gond hanem a használat aktiválásánál utasított el a microsoft.

  12. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    jelezz majd vissza, mi lett, de könnyen lehet, hogy épp a Microsoftnál volt valami probléma.

  13. Avatar for Yodlee Yodlee says:

    Szia. Most sikerült aktiválni. Nem volt egyszerű , mert többször is elutasított aktiválás közben, de tényleg a Microsoftnál lehetett a gond mert semmit nem csináltam másképp mint eddig. Érdekes és tanulságos. Mondjuk nem igazán értettem miért Singapúr a régió de legalább működik. Több türelemmel kell lennem a Microsoft termékekhez :frowning:
    Köszönöm a segítséged és érdeklődésed.

    MŰKÖDIK !!!

  14. Avatar for gunar gunar says:

    Ez pont olyan mint amikor a szolgáltatót hívod, hogy a szolgáltatás nem műxik v ilyen meg olyan és azt mondják a hiba nem náluk van, majd 1xcsak szinte varázsütésre kis idő múltán megjavul, “csak úgy magától” , hmmm… :thinking:

  15. 4 vagy 5 éve használok mac-et és bár alapvetően nem sokat dolgozom gépen, a pages-numbers-adobe trioval még mindent meg tudtam oldani. Gyors pontos, meg kell szokni az exportálást docx-be. Rengeteg pályázattól elkezdve szerződésekig, minden.

  16. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    @MySeeGee nekem sincs vele semmi bajom, de hát ahogy fentebb olvashatod, vannak, akiknek nem felel meg.

  17. Avatar for sch sch says:

    Kérhetném a segítséged? Az cikkben ajánlott oldalról vettem a szoftvert de nem tudnak segíteni a tekepitésben.
    Köszönöm szépen!

  18. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    @sch:

    Ha Office Otthoni verziós termékkel rendelkezik, és kapott hozzá termékkulcsot, akkor az Office első alkalommal történő telepítése (vagy, ha már rendelkezik ilyennel, a Microsoft 365 Családi verzió) előtt be kell váltania a termékkulcsot.

    Nyissa meg a office.com/setup , jelentkezzen be egy meglévő vagy új Microsoft-fiókkal , majd adja meg a termékkulcsot a beváltásához. A termékkulcs beváltásával összeköti a Microsoft-fiókját az Office adott verziójával, így ezt a műveletet csak egyszer kell elvégeznie. Egy Microsoft 365-előfizetés új termékkulccsal történő megújítása esetén ugyanazt a Microsoft-fiókot kell használnia, mint amelyet korábban a lejárt verzióhoz tartozó előfizetéshez társított.

    Ezt követően az Office telepítéséhez vagy újratelepítéséhez bármikor közvetlenül a Bejelentkezés az Office letöltéséhez című következő szakaszra ugorhat, és kiválaszthatja a PC-n vagy Mac gépen való telepítés lépéseit ismertető lapot. Ügyeljen arra, hogy ugyanazzal a Microsoft-fiókkal jelentkezzen be, mint amelyet az office.com/setup oldalon a termékkulcs beváltásához használt.

  19. Avatar for sch sch says:

    Köszönöm a választ. Sajnos a probléma összetettebb. Office 2021 Home & Business (MAC) a megvásárolt szoftver.Telepítsékor “Nem található érvényes licenc” jelentkezik. Próbálta a cég munkatársa Teamwiever segítségével telepíteni, neki sem sikerült. Az interneten nagy “irodalma” van a “No licence found” errornak a Mac felhasználól körében, de nem sikerült használható megoldást találni, úgy tűnik feleslegesen vásároltam meg a programot…

  20. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    előtte a Microsoft fiókod esetén hozzáadtad a megvásárolt termékkulcsot?

  21. Avatar for sch sch says:

    Igen, a fiókokban ott van a termék, a letöltés gombbal letölthető, program ( pl. Word) megnyitásakor kéri hogy aktiváljam és akkor jön a “Nem található licenc”

  22. Avatar for sch sch says:

    Yodlee írta, hogy nehezen aktiválta, de sikerült, Singapúr régiót emlegetett…

  23. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    akkor szerintem ez tuti a Microsoft oldalán lesz hiba, nem a termékkulccsal, hiszen neki végül aktiválta. próbáld meg többször, hátha.

  24. Avatar for sch sch says:

    Az Ő megoldására lettem volna kíváncsi. Sajnos ha az eladó cég munkatársa is tehetetlen, akkor nekem biztosan nem fog sikerülni.
    Köszönöm szépen a válaszokat.

  25. Avatar for sch sch says:

    Rendben, köszönöm az azonnali választ, segítségedet!

  26. Avatar for Yodlee Yodlee says:

    Sziasztok. Nekem nem keleti semi extrát csinálnom csak letöröltem a nem aktivált verziót és újratelepítettem, majd időről időre próbálkoztam az aktiválással és egyszer csak elfogadta. A telepítéssel semmi gondom nem volt elfogadta a kulcsot amit kaptam , letöltöttel és én csak az aktiválásnál akadtam el mert ott dobott ki állandóan. kb 2 nap után rákattintottam és minden gond nélkül aktiválódott és azóta is megy hibátlanul. De egy biztos , hogy soha többé nem veszek Microsoft alkalmazást mert tényleg csak át kell szokni a pages, numbers alkalmazásokra és nem lesz több probléma. Hiszen pont ezért használunk almát :slight_smile:

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for cabrio01 Avatar for sch Avatar for Yodlee Avatar for MySeeGee Avatar for Jadeye Avatar for expa Avatar for gunar