fbpx Skip to content

A Nu Skin nemrég bemutatta a világ egyik legokosabb és legmodernebb arctisztítóját, az ageLOC LumiSpa Beauty eszközt és a hozzá tartozó arctisztító krémeket. Ez utóbbi alga- és növényi kivonatok keverékével készült, amelyek tisztává és üdévé varázsolják az arcbőrt. Ezenfelül a híres ageLOC összetevők is megtalálhatók benne, amelyek a bőröregedés látható jeleinek forrását veszik kezelésbe.

Természetesen minden termékről, ami Apple-lel kompatibilis, be szoktunk számolni és bizony ilyen az ageLOC LumiSpa eszköz is, ami az iOS alkalmazás segítségével megmutatja a bőröd hibáit és hétről-hétre követheted a fejlődését is. Hamarosan a terméket is tesztelni fogjuk, de addig is olvassátok el, mit tud az eszköz.

A Nu Skin négy egymást követő évben kapta meg a világ első számú otthoni szépségápolási eszközrendszer-márkáját. Az ageLOC LumiSpa®-ból – közel 5 millió darabot adtak el a bevezetéstől kezdve, azaz 30 másodpercenként adnak el egy LumiSpa-t, és számos nemzetközi díjjal ismerték el. És 2 év intenzív kutatás és fejlesztés után a Nu Skin ageLOC LumiSpa iO most megjelent!

Az ageLOC LumiSpa iO egy okos, többfunkciós szépségápolási megoldás, amelyben a szabadalmazott technológiát használó, maga nemében egyedülálló szépségápolási készülékhez hatékony termékek társulnak. S az eredmény? Fiatalos, egészséges megjelenésű bőr!

A Lumi iO megoldás bemenete (input, i) egy innovatív, alapos tisztító, hámlasztást elősegítő és bőrmegújító rendszer okos IoT funkciókkal, amelyeket – egyebek mellett – a Nu Skin Vera appon keresztül érhetünk el. Az eredmény (output, o) pedig a ragyogó, puha, sima és makulátlan arcbőr – egész nap, mindennap.

Azonban ami igazán különlegessé és okossá teszi, az a készülék Bluetooth-os csatlakoztathatósága, ami lehetővé teszi a Nu Skin Vera bőrkonzultációs mobilalkalmazással való kommunikációt.

  • A rendszer újabb szintre emeli a személyre szabhatóságát: elmentheted a saját magad által összeállított rutinokat.
  • Illusztrációk segítik a használat elsajátítását.
  • A Selfie Timeline idővonallal nyomon követheted bőröd változásait, és még jutalmakban is részesülsz, ha következetes maradsz!

Amiért az ageLOC LumiSpa más, mint a többi arctisztító készülék

Elsősorban abban különbözik a többi, hasonló eszköztől, hogy szilikon kezelőfejjel rendelkezik, nem kefével. Ez már eleve megnöveli az esélyt arra, hogy minél higiénikusabban használhassuk, hiszen roppant könnyű tisztán tartani. A tisztítófej továbbá kétirányú mozgást végez, miközben nagyon finom frekvencián rezeg. Az ageLOC LumiSpa olyan gyengéden, szinte alig érezhetően tisztítja meg az arcfelszínt.

Azonnali, látható eredmények:

  • Simább, puhább bőr már az első használat után.
  • 7, klinikailag bizonyított jótékony hatás, amelyek idővel csak fokozódnak.
  • Elősegíti a bőrsejtek megújulását és segít a lehető legtöbbet kihozni a következő termékekből a bőrápolási rutinban..
  • Okos IoT technológia, amely okos útmutatást nyújt a bőrápolási célok teljesítése érdekében.

A LumiSpa iO felhasználói számára pedig azt jelenti, hogy az ageLOC LumiSpa iO készülék már képes csatlakozni a Nu Skin Vera mobilalkalmazáshoz, és okosan segíteni tud a bőrápolási célok teljesítésében. A készülék beépített érzékelői jelzik, ha elérkezett a szilikon fej (nem az Accent fej/csúcs) cseréjének az ideje, vagy ha túlságosan a bőrre nyomod a használat közben. Személyre szabhatod és elmentheted a rutinokat, testreszabott ajánlatokban részesülhetsz, és rendkívül egyszerűen újra rendelhetsz Activating Cleanser arctisztítót és szilikon fejet – és ez még nem minden! Gondolj rá úgy, mint a bőrápolási rutin modern optimalizálására!

  • A LumiSpa iO Synchronised Skin Care Routines szinkronizált bőrápolási rutinok és praktikus illusztrációk segítenek, hogy fiatalossá és egészséges megjelenésűvé tedd az arcbőrödet.
  • Az okos szenzorok és a csatlakozott alkalmazás intelligens útmutatóként szolgálnak, hogy megfelelő nyomást és sebességet gyakorolj az arcbőrre.
  • Lehetőséged van megszerkeszteni a saját LumiSpa iO Customised Skin Care Routines személyre szabott bőrápolási rutinokat, és elmenteni őket a készülékeden az alkalmazás segítségével, vagy lehetőséged van a saját LumiSpa bőrápolási rutinod beállítására, hogy az arc egyes részein eltöltött idő mennyi legyen.
  • Az alkalmazás személyre szabott termékjavaslatokat is tesz, amelyekkel közelebb kerülhetsz saját szépségápolási céljaidhoz.
  • A Selfie Timeline idővonal segítségével napról-napra, illetve hétről-hétre nyomon követheted az eredmények alakulását.

Amennyiben érdekel a Nu Skin új okos arctisztítása avagy az ageLOC LumiSpa Beauty eszköz, kattints ide, vagy írj nekünk a [email protected].

(Megjegyzés: ismerjük a Nu Skinnel kapcsolatos hiedelmeket és egyéb dolgokat, így az ezzel összeköttetésben álló hozzászólásokat törölni fogjuk, ha valaki meg szeretné ismerni a terméket, nagyon szívesen vesszük és a termékkel kapcsolatos kérdésekre is válaszolunk.)

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok