fbpx Skip to content

Az Apple rendre bemutatta az őszi készülékeinek első hullámát, aminek keretében kaptunk új AirPods Pro-t, a szokásos Apple Watch frissítés mellett egy sokkal komolyabb Ultra modellt, na és persze az új iPhone-okat, ahol mostantól a sima és a Pro vonalban is két ugyanakkora méret található meg és ezzel a mini méret megszűnt. Az új készülékek számos újdonságot rejtenek magukban, amelyeknek a kitárgyalása nem ennek a cikknek a témája, de van még egy új és egyedi része az új iPhone-oknak, ami hivatalosan csak ezeken érhető el, ez pedig nem más, mint az új háttérkép.

Töltsd le az iPhone 14 és 14 Pro háttérképeit

Mikor megjelenik egy új készülék vagy szoftver, akkor egyszerűen vágyunk az újra, szeretnénk birtokolni, kipróbálni, megnézni, de nagyon úgy néz ki, hogy az árfolyamból adódó, igen magas hazai áraknak köszönhetően az iPhone 14-es széria sokak számára csak álom marad, ahogy nekem is. Azonban így is új hangulatba hozhatjuk régebbi iPhone-unkat, ha letöltjük rá az új háttérképek egyikét.

Az iPhone 14 és 14 Plus háttérképei

A sima széria két méret mellett öt különböző színben kapható, mégpedig: kék, lila, éjfekete, csillagfény és PRODUCT (RED) pirosban. Mindegyik színhez van egy hozzá passzoló háttérkép is, amelyekkel csak ez a széria rendelkezik, mindenki másnak egyéb forrásból, akár tőlünk kell letöltenie, ha megtetszene valamelyik.

Töltsd le az iPhone 14 háttérképeit

éjfekete, kék, csillagfény, lila, PRODUCT (RED)

Az iPhone 14 Pro és 14 Pro Max háttérképei

A tavalyi Pro szériából számomra egyértelműen a sierrakék és alpesi zöld voltak a kedvencek és most mintha az Apple kevésbé lett volna bátor a színek tekintetében, hiszen a szokásos arany, ezüst, asztrofekete mellett csak egy különleges színnel készült, a mélylilával, ami egyértelműen a legizgalmasabb ebből a vonalból.

Itt is igaz, hogy mindegyik színhez tartozik egy egyedi háttérkép, és hogy ezek a képek csak a 14 Pro széria modelljein érhetőek el gyárilag, mindenki másnak javasoljuk a letöltésüket ebből a cikkből.

Töltsd le az iPhone 14 Pro háttérképeit

asztrofekete, ezüst, arany, mélylila

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Nincsen már kék pro :weary:

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for White64GB Avatar for Szifon

Népszerű hozzászólások

  1. Nincsen már kék pro :weary:

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for White64GB Avatar for Szifon