fbpx Skip to content

Már javában folyik a nyár, és ennek megfelelően sokszor beruházunk színesebb, egyedi kiegészítőkbe, legyen szó iPhone tokokról, vagy Apple Watch szíjakról. Én nyáron leginkább a sárga sport szíjamat szoktam használni, esetleg kombinálom egy fehérrel, de mostanság a színesebb szövet szíjak is bejönnek.

Az Apple is évszakonként szokott új szíjakat kiadni, amiknél mindig kinézek egy-egy új színt, vagy variációt, bár valljuk be, már a sport szíjai sem olcsóak. Azonban ha kombinálni akarom a szíjakat, akkor mindenképp más gyártó után nézek, valamint sokszor egyedibb színkombinációkba is belefuthat az ember, ahogy a fenti képen is látható. A SmartDiszkontnál most több mint 250 Apple Watch szíj közül választhatunk és a legtöbb raktáron, másnapi szállítással el is jut hozzánk, szóval érdemes körülnézni nálunk.

Nem csak a férfiak, hanem a nők is találnak egyedi szíjakat most a kínálatukban, sőt, mi férfiak is rendelhetünk egy apró ajándékot a párunknak, ismerőseinknek. ? Ha esetleg valaki nem tudná, az Apple Watch szíjak továbbra is kompatibilisek az összes óra generációval, tehát a kisebb Apple Watch szíj az összes kisebb tokozással és fordítva a nagyobb Apple Watch szíj az összes nagyobb tokozással is kompatibilis, tehát nem lehet hibázni velük! ?

Érdemes megjegyezni még, hogy a BIZALOM5 kupon kóddal 5%-os kedvezményt is kapunk, valamint ingyenes visszaküldést is! Ezt a bónuszt Ti, Szifon.com olvasók is ki tudjátok használni.❤️ Nézz körbe az Apple Watch szíjak aloldalukon!

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok