Pillantsunk be az Apple Developer Centerbe a WWDC 2022-re meghívott fejlesztők segítségével!

Az Apple Developer Center egészen mostanáig rejtély volt, még az Apple rajongók számára is. Phil Schiller a cég ikonikus alakja, először az Apple kontra Epic Games per tavalyi tárgyalásán említette, hogy a cég fizikai fejlesztői központot épít az Apple Parkban. Aztán kiderült, hogy a WWDC 2022 esemény keretein belül lesz a vadonatúj Developer Center ünnepélyes megnyitója, szerencsés fejlesztők pedig egy túra során ismerkedhettek meg közelebbről vele.

A különleges Open House (mondhatni “nyílt nap”) eseményen részt vett Paul Hudson fejlesztő is, aki rengeteg képet osztott meg a Fejlesztői Központ belsejéből a Twitter profilján. A képeken egy lenyűgöző világ tárul elénk, akárcsak maga az Apple Park. A feltöltött képek segítségével bepillantást nyerhetünk az Apple Developer Centerbe, ahol a macOS verziókról elnevezett szobák, a Big Sur Theater és még sok más izgalmas dolog is található.

Ahogy a Hudson által közzétett képeken is látható, a Fejlesztői Központ különböző helyiségeket tartalmaz, amelyek mindegyike a macOS verziókról van elnevezve: Panther, Tiger, Leopard és El Capitan. Ezekben a szobákban a fejlesztők a technológia széles skáláját, táblákat, tévéket és egyéb eszközöket találhatnak megbeszéléseikhez.

 

Az új Fejlesztői Központ mondhatni csúcspontja a Big Sur Theater, amely a Steve Jobs Theater kicsinyített változatának tűnik, de ugyanolyan lenyűgöző. Itt is helyet kapott egy nagy színpad hatalmas vetítővászonnal, és plüss ülőhelyek a fejlesztők számára félkörösen elrendezve.

   

Hudson képeinek tanúsága szerint az Apple Developer Center több részében is feltűnnek különféle klasszikus Apple hardverdarabok. A szerencsés fejlesztők egyébként a rengeteg látnivaló mellé szokásosan még egy pólóból, sapkából, kulacsból és kitűzőkből álló “szeretetcsomagot” is kaptak.

     

Az igazi nagy eseményt pedig vésse be mindenki az emlékeztetőbe, hiszen magyar idő szerint ma 19:00 órától izgalmas dolgoknak nézünk elébe az WWDC 2022 megnyitó eseményén, amelyet az Apple oldalán, az Apple TV appban, illetve párhuzamosan a cég YouTube csatornáján követhettek nyomon élőben.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. expa says:

    Na, az alma logós termosz jöhet :slight_smile:

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!