fbpx Skip to content

Az első ilyen témájú, egyedi szíj még 2017-ben jelent meg, amit a következő évben már számlap is követett, és a további években akár többféle számlap és szíj is érkezett. Ez most sincs másképp, hiszen ha a fehér és fekete verziókat külön számoljuk, akkor idén két számlapot és két szíjat is kaptunk.

Ha jól számoltam, eddig összesen 9 szíjat adott ki az Apple a pride apropójából és legalább ennyi számlap rendelkezik szivárványos és kiegészítő színekkel vagy készültek dedikáltan erre az eseményre.

Új óraszíj

Idén a tépőzáras sport szíj, hivatalos nevén sportpánt kapta meg a szivárvány színeit, mégpedig két változatban. Az egyik a sima fehér változat, aminek a színes sávokon túl az az extrája, hogy alul a pride szó is kiolvasható magán a szíjon, az 1984-es Macintosh hello feliratának sítlusában, amihez hasonlót eddig csak az újabb Nike szíjakon láthattunk. Apropó Nike, a másik szíj a fekete verzió, ami a Nike brand alá került és mellette a termékoldalon csak felirattal ellátott ilyen szíjakat találunk, de ezen se Nike, se pride felirat nincs, viszont a sötét alapon elég jól néznek ki a színes csíkok. Mindkét szíj már most megvásárolható az apple.hu-n 17 990 Ft-os áron.

Új számlap

Minden watchOS frissítés új számlapokat szokott hozni magával, amelyek közt vannak jobbak és rosszabbak, de azt be kell vallanom, hogy szerintem a legextrábbak egyértelműen a pride-osok közt találhatóak. Ezt az egyszerű alapot, a színes csíkokat eszméletlenül ötletes és kreatív módon dolgozzák fel évről-évre. Az idei is elég izgalmasra sikeredett, hiszen a vékony vonalak mögött úgy izegnek-mozognak a számok, hogy ahol épp a szám látszik, ott némileg megvastagodnak a vonalak, bár ez sajnos nem minden esetben eredményez abszolút jól olvasható időt, de mindenképpen jól néz ki. Ez a számlap is némileg interaktívnak mondható, hiszen a kijelzőt megkoppintva a csíkok elkezdenek hullámozni és természetesen nemcsak fehér háttérrel használható, hanem feketével is.

Az új pride-os számlaphoz watchOS 8.6 szükséges.

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.