Shot on iPhone 13 Pro: Poached – A Vetélytárs

Mi a metszéspontja a főtt rizses csirkének, Szingapúrnak és egy kisfilmnek? Nos, egy iPhone 13 Pro okostelefon. Az Apple “Shot on iPhone” sorozatának újabb darabjában a mindennapi életünket szervesen érintő dolog kerül a középpontba: az étel. Szingapúrban “népi eledelnek” számít a csirkés rizs, melynek nagyszerűsége az egyszerűségében rejlik.

David Gelb, a Jiro Dreams of Sushi rendezője egy iPhone 13 Pro kameráján keresztül a híres Maxwell Food Centre szemszögéből mutatja be ezt az ételt. A nagyszerű felvételekhez persze a rutinra is szükség volt, hiszen avatatlan kezekben a legjobb kamera is megbokrosodik.

Megmondom őszintén, a cikk írása közben nyílott a hűtő ajtaja itthon, annyira gusztusos képekkel illusztrálják mind a készítés folyamatát, mind az elkészült ételeket az alkotók. Mindemellett sikeresen jelenítik meg a szingapúri emberek kedvességét és étel iránti szeretetét.

Az Apple megszokott módon egy kulisszák mögötti videót is mellékelt a rövidfilmhez, hogy mindenkit biztasson és inspiráljon arra, hogy telefonjukat ne csak közösségi oldalak görgetéséhez használják. Itt azért láthatjuk, hogy milyen elképesztő mennyiségű munka van egy-egy könnyednek tűnő alkotás mögött.

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!