fbpx Skip to content

Az évek során több cikket is olvashattatok már a Twinkly termékeiről, hiszen az olasz márka hatalmas kedvence a Szifon.com csapat összes tagjának. A cég okos LED sorai és izzói sokoldalúságuknak köszönhetően egész évben megállják helyüket a lakásunkban, sőt, akár egyedi megjelenést is biztosíthatunk vele az adott helyiségnek.

A Twinkly a napokban mutatta be a legújabb termékét, ami a Twinkly Dots névre hallgat és a világ első okos mini izzós égősora. Természetesen ez sem hiányozhatott az itthoni felhozatalból, így rögtön le is csaptunk rá. ?


A Twinkly Dots picike, kör alakú, matt LED izzókból áll, amelyek 16 millió színt képesek kibocsátani 360°-ban. A csomagban kapott ragasztópárnák segítségével könnyedén felregaszthatjuk bármilyen tárgyra és bútorra, a felülettől függetlenül. Az új design hihetetlenül izgalmas, ugyanakkor minden eddiginél kifinomultabb megoldásokat kínál a lakás megvilágítására.

A Twinkly Dots az első olyan, alkalmazással vezérelt LED-füzér a piacon, amelynek miniatűr kialakítása szükségtelenné teszi a LED-füzérek terjedelmes profilját, amellyel már sokszor találkoztunk és amit megszoktunk. A szinte láthatatlan vezetékeknek köszönhetően a Twinkly Dots rendkívül könnyű és rugalmas. A Twinkly Dots több mint 16 millió színre képes és elérhető 10m-es (200 RGB), illetve 20m-es (400 RGB) hosszúságban is. Mi több, a Dots az első Twinkly-termék, amely USB-tápellátású és teljesen hordozható változatban is elérhető, viszont ez a verzió csak 60 LED-et tartalmaz.

A Dots a korábban megszokott módokon Wi-Fi-n vagy Bluetooth-on keresztül konfigurálható, iOS és Android rendszeren keresztül is, továbbá használhatjuk a kedvenc okos asszisztenseinkkel is, mint például a Google Assistant, az Amazon Alexa, az Apple HomeKit és a Homey. A játékélményt maximálisra emelve hozzáadhatjuk a Razer Chroma RGB-hez a Twinkly Chroma Connector segítségével, valamint az OMEN Light Studio-hoz az OMEN Gaming Hubon. A Twinkly Dots LED-sorok beltéri és kültéri használatra is alkalmasak, hiszen IP44-es besorolással rendelkeznek.

A miniatűr kialakításnak köszönhetően tökéletes kiegészítő lehet egész évben, a LED-ek szokás szerint mappelhetők, ami lehetővé teszi, hogy minden egyes LED-et külön-külön vezérelhessünk, így nagyszerű animációkat vagy épp színátmeneteket készíthetünk vele. Továbbá létrehozhatunk saját, személyre szabott fényterveket is, akár kiindulva a már előre elkészített effektusok és animációk széles skálájából. Ha pedig már picit rutinosabbak vagyunk, akkor az FX Wizard segítségével megtervezhetjünk a teljesen egyedi effektünket is.

A Twinkly Dots természetesen kompatibilis a Twinkly termékcsalád többi termékével, így egyszerűen tudjuk szinkronizálni őket egymással, hogy a tér megvilágítása jobban tükrözze személyiségünket, javítsa a játékélményt, segítsen ellazulni és úgy általánosságban is menővé tegye a helyet.

A Twinkly Dots hamarosan megvásárolható majd fehér és fekete színben. De addig is itt találtok többféle Twinkly-t.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok