fbpx Skip to content

Nem először írunk itt a Szifon.com-on a VOCOlinc termékekről. A márka igen népszerű hazánkban is, mivel HomeKit-képes okos kiegészítőket árul jó ár/értékkel. A Szifon.com csapat több tagja is használja a VOCOlinc egyes kiegészítőit, én például LED-sorokat és aroma diffúzorokat használok sűrűbben.

A Ripple Smart lényegében a legkisebb aroma diffúzor a VOCOlinc kínálatában, segítségével könnyedén, és olcsón varázsolhatunk egyedi élményt bármelyik szobában. Ha belegondolunk, gyakran könnyű az otthonunk illatát alapértelmezettnek venni és igazából nem is gondolni rá, hogy miért olyan illatú a nappalink vagy a hálószobánk, amilyen. Az esetek többségében általában a mosószer vagy az öblítő illata szokta meghatározni az otthonunkét, de érdemes esetleg ezt tudatosan is befolyásolni és alakítani, akárcsak ahogy a világítást, a háttérzenét vagy a szoba hőmérsékletét változtatjuk a nap folyamán.

A Ripple Smart körülbelül 30 négyzetméter alatti terek levegőjét tudja nedvesíteni és befolyásolni, így szinte bármilyen normál szoba esetén kényelmesen tudjuk használni. Alapvetően ez egy pici termék, ahogy látható is, tehát leginkább hangulatteremtés céljából érdemes megvásárolni, ez nem való párásításra. Természetesen lehetséges terápiás célból is beindítani, hiszen meglehetősen sok minden befolyásolható a diffúzorok segítségével. A megfelelő illóolajok használatával befolyásolható például az éhség, a koncentrációs képesség, az alvás minősége vagy a stressz szintje is. Ugyanígy lehetőség van arra is – már amennyiben minőségi illóolajat használunk –, hogy valamilyen szinten tisztítsák és fertőtlenítsék a levegőt az otthonunkban.

 

Fontos kiemelni, hogy egy hideg légnedvesítőről van szó, tehát maga a “gőz” vagy “füst”, ami láthatóan kijön a készülékből, az teljesen hideg és nem a hagyományos vízforraláson alapuló párologtatás, hanem egy porlasztáson alapuló folyamat eredménye. Működés közben pedig szinte teljesen hangtalan a készülék, néha halk, zümmögő hangot ad ki, de ezt is csak akkor lehet hallani, ha közelről és teljes csendben hallgatjuk. Vacsora, beszélgetés, filmezés közben teljesen észrevétlen.

Az illatok és olajok tekintetében alapvetően bármilyen vízben oldható illóolajat használhatunk (például amit szaunázás esetén is használni szoktak), de nyilván a végeredményt nagyban befolyásolja, hogy egy olcsó, egyszerű illóolajat használunk, vagy pedig egy meglehetősen magas minőségűt.

Ahogy a VOCOlinc összes terméke, úgy a Ripple is HomeKit-képes, tehát a saját alkalmazásán kívül irányíthatjuk az Otthon appból is. Természetesen a saját alkalmazásában is vezérelhetjük, ott beállíthatunk különböző automatizálásokat, valamint értesít is az app, ha kifogy a víz a készülékből.

Végezetül, de nem utolsó sorban a HomeKit miatt könnyedén vezérelhetjük Sirivel is, de támogatja a Google Home-ot és az Amazon Alexát is.

Összességében a Ripple egy remek kis diffúzor, ami simán megállja a helyét egy átlagos szobában, esetleg egy kisebb nappaliban. Simán ajánlott termék, főleg hogy rendkívül jó ár/érték aránnyal rendelkezik. A termék megvásárolható a vocolinc.hu oldalon ide kattintva!

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Avatar for expa expa says:

    jajj, csak véletlen se használjatok ilyen kemikáliákat. Rákkeltő mind. Tartósítószerek, színezékek garmada…

  2. Avatar for Bob Bob says:

    Hogy mi?! :roll_eyes:

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for Bob Avatar for expa

Népszerű hozzászólások

  1. Avatar for expa expa says:

    jajj, csak véletlen se használjatok ilyen kemikáliákat. Rákkeltő mind. Tartósítószerek, színezékek garmada…

  2. Avatar for Bob Bob says:

    Hogy mi?! :roll_eyes:

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for Bob Avatar for expa