fbpx Skip to content

Néhány éve már megszokhattuk, hogy az aktuális iPhone széria életciklusának felénél – vagyis amíg az a legújabb, csúcs széria – az Apple előáll egy új színnel, hogy ezzel megint kicsit fellendítse az eladásokat. Az iPhone 13 és 13 mini egy egészen sötét zöld színben is kapható, míg a Pro vonal egy némileg világosabb, “alpesi zöld” névre hallgató árnyalatot kapott, ami a megszokott matt tapintással együtt nagy kedvenccé vált számomra. A zöld iPhone-okkal egyidőben az Apple bemutatta a legújabb, legolcsóbbnak szánt telefonját, az iPhone SE 3-at is.

Ez a cikk azonban nem az új készülékek tudásáról vagy kinézetéről szól, hanem megint összegyűjtöttük nektek a legújabb háttérképeket, amelyek gyárilag mindig csak a specifikus készüléken találhatóak meg, de innen most bárki letöltheti ezeket.

Az iPhone 13 és 13 Pro zöld háttérképei

Az iPhone SE 3 háttérképei

Belsőleg ez a telefon is megkapta a legújabb A15-ös chipet, aminek köszönhetően teljesítménybelileg az iPhone 13 szériával megegyezik az SE 3, azonban külsőleg továbbra is lényegében egy iPhone 8-nak felel meg, ami kis eltérésekkel, de lényegében egy iPhone 6, szóval egy közel 8 éves formavilággal van ismét dolgunk, a három, már megszokott színben.

Az új SE hivatalos háttérképeinek másolatát @BasicAppleGuy készítette.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok