fbpx Skip to content

Kedden nőnap, ne felejtsétek férfi társaim, különben kapunk majd a fejünkre, hogy mennyire figyelmetlenek vagyunk. 1917 óta (Magyarországon csak 1948 óta) március 8. a nemzetközi nőnap, ami a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja. Az Apple Watch tulajdonosoknak Cupertinóban egy újabb kihívással és a teljesítése után járó jelvénnyel és matricákkal készültek, hogy ezzel hívják fel a figyelmet az egészséges és sportos életmódra.

Idén elég bőkezű az Apple a kihívások terén, hiszen alig kezdődött el az év harmadik hónapja, és máris itt az ötödik Apple Watch kihívás, ami egy elég jó hír azok számára, akik szeretik gyűjtögetni ezeket a jelvényeket és az iMessage matricákat.

Ez a kihívás idén sem tartozik a nehezen teljesíthető kihívások közé, ugyanis csak egy feltétele van: végezz egy legalább 20 perces gyakorlatot, ami lehet bármi, amit az óra rögzíteni tud, futás, séta, jóga, HIIT, keresszékes edzés, úszás, biciklizés, bármi, de tényleg, csak legyen az app és az Egészség alkalmazás között kommunkáció és akkor nem kell a gyári edzés appot használni.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok