fbpx Skip to content

Idén végre az Xpro csapata sem marad ki a Valentin-nap méltó ünnepléséből, hiszen egy remek akcióval készültek a szerelmesek számára, ami több száz terméket érint. Ha idén úgy döntöttél, hogy a virágcsokor vagy csokoládé helyett szeretnél egy különlegesebb és hosszú évekig emlékezetes meglepetéssel készülni kedvesednek, irány az Xpro webáruháza.

Február 10-13. között ugyanis minden Guess és Karl Lagerfeld termékre 30% kedvezményt biztosítanak: a két világmárka ÖSSZES termékéhez kedvezményes áron juthatsz hozzá! Az pedig már csak hab a tortán, hogy nem csak az urak találhatják meg a tökéletes meglepetést kedvesük számára, hanem a hölgyek is bátran válogathatnak a divattokok, AirPods tokok vagy például az Airtag tokok között!

Néhány fotó segítségével illusztráljuk, mennyire sikkes női-férfi termékpárosokat lehet felfedezni az online boltban! Amennyiben nem személyesen a budapesti üzletben szeretnétek vásárolni, úgy ügyeljetek az online rendelés idejére, hogy pontban február 14-ére megérkezzen a vágyott meglepetés.

Az összes kedvezményes terméket megtaláljátok ide kattintva, jó keresgélést és kellemes ünneplést kíván nektek az Xpro csapata!

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok