fbpx Skip to content

Az Apple idén nem fukarkodik a Watch kihívásokkal, hiszen alig kezdtük el a februárt, máris itt a második és harmadik, sőt negyedik próbatétel is. A Közös a jövőnk szlogennel futó Fekete történelem hónapja nemcsak új számlapot, szíjat és háttérképeket rejt, hanem egy Apple Watch kihívást is, ami mellett az idei Hold Újévhez is kapunk egyet, sőt, a Szív hónapja kihívás idén sem maradhatott el.

Én kifejezetten kedvelem az Apple Watch kihívásokat, de a legtöbbjük megszerzéséhez nem kell megpusztulnunk, ami egyfelől jó, mert így könnyen megszerezhetőek a jelvények és a matricák, illetve sokszor olyankor is mozgásra bír, amikor lehet ellustulnám inkább a dolgot. Sajnos a nehézségi szint nem akar emelkedni idén sem, de nézzük is, mit kell tenni a mostani három kihívás teljesítéséhez.

A tigris éve kihívás

Február 1-jén indult a kínai újév, ami minden évben a kínai állatövi jegyek szerint kap egy állat megnevezést is: a 2023. január 31-ig tartó év pedig a tigris éve lesz. Ennek a kihívásnak a teljesítéséhez a jelek szerint most nem kell a szokásos módon régió beállításokkal szórakozni, hogy itthon is teljesíthető legyen. Ráadásul nagyon könnyű dolgunk lesz a matricák és a jelvény megszerzéshez, ugyanis elég február 1. és 15. között, egy legalább 20 perces, bármilyen edzést végeznünk. Semmi több nem kell, már jár is érte minden ajándék.

Közös a jövőnk kihívás

A számlap, szíj és háttérképek után most egy Apple Watch kihívás keretében is megemlékezhetünk a Fekete történelem hónapjáról. A matricákért és a jelvényért nem kell mást tennünk, mint hogy 7 egymást követő napon bezárjuk a Mozgás, azaz a piros karikát. Ez legalább nagyobb elköteleződést kíván, de bőven elmarad azért a januári kihívástól.

Szív hónapja

Csak úgy, mint a korábbi évekhez hasonlóan, idén is az az esemény célja, hogy felhívja az emberek figyelmét a szív- és érrendszeri betegségek fontosságára, beleértve a szívkoszorúér-betegségeket és a stroke-ot is. A szívbetegség még mindig a vezető halálokok közé tartozik mind a férfiak, mind a nők számára. Évente közel 610 ezer ember hal meg szív- és érrendszeri megbetegedésben, ami nagyjából minden negyedik haláleset. A kihívás szabályai rendkívül egyszerűek, ugyanis annyi kell csak a teljesítéséhez, hogy február 14-én 30 percnyi edzést végezzünk, vagyis alapbeállítások szerint a zöld kört zárjuk be. Természetesen ezután is megkapjuk matricákat és a jelvényt is.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok