fbpx Skip to content

Fóliákkal és kábelekkel is Dunát lehetne rekeszteni már, de minden évben találok olyan termékeket, amikre azt mondom, hogy érdemes kiemelni a tömegből, mert jók. Ilyen most az Alphajack márka is, amit a SmartDiszkontos srácok berendeltek, és ezt teljesen jó értelemben mondom. Miért is fontos ez?

A saját márkával, branddel az ember mindig többet foglalkozik, így különösen érdekelt, hogy mit raktak le a srácok, mi volt számukra is a minimális elvárás egy kábel vagy fólia esetén. Nem csalódtam. A kábelnél rendkívül erős, sodort, nylon harisnyázott kialakítást kapott a vezeték, és persze “Szifonkék” kivitelt. (Nyilván ezzel kérdés nélkül meggyőztek. ?) A H9 erősségű üvegfóliánál pedig felhelyezést segítő keretet is kapunk, és nem 1, hanem 2 üvegfólia is elérhető a csomagban, ha mégis hibáznánk. Egyszóval nem nagyon lehet hibázni sem a kábelnél, sem a fóliánál, de nézzük meg őket mélyebben!

Alphajack MFi-s Lightning iPhone kábel

Aki esetleg még nem hallott az MFi-ről, lényegében egy tanúsítvány, amit maga az Apple ad, ha minden Apple követelménynek megfelel a kábel és persze megkapja az Apple által elérhető Lightning-chipet is. Ez azt jelenti, hogy alapból magasabb minőségről beszélünk, mint az olcsó kínai kábelek, és persze nem csak idén fog működni a kábel, hanem lényegében az élete végéig, mivel az Apple támogatni fogja a “saját” kábelét.

USB-A (tehát szokványos USB) és USB-C – Lightning kivitelben is elérhető az Alphajack. Ez azt jelenti, hogy az USB-C-s változatnál akár 50%-ot is feltölthetünk 30 perc alatt, így a gyors vezetékes töltést is támogatja a cég. Összességében egyébként rendkívül jó minőségű kábelről van szó, szép csomagolásról, hosszú távú használattal. Ide kattintva megvásárolható a smartdiszkont.hu oldalon!

Alphajack kijelzővédő üvegfólia, felhelyezést segítő kerettel 9H

Az üvegfólia terén nekem kifejezetten tetszett, hogy a srácok odafigyeltek azokra az emberekre is, akik egyáltalán nem tudnak üvegfóliát felrakni, mint például én ?. Lényegében nem lehet hibázni, mivel az Alphajack dobozában egy felhelyezést segítő keretet is kapunk, amit a készülékre illesztve tökéletesen fel tudjuk helyezni a üvegfóliát. Persze némi rutin így is kell, de lényegesen jobban felrakható, mint az átlag. Ezen kívül 9H-s besorolást kapott üvegfólia, olyan, mintha nem is lenne rajta a készüléken, teljesen ugyanazt az érzetet, minőséget és persze erősséget kapjuk, mint a normál kijelzőnél.

Végül, de nem utolsó sorban tudunk rendelni dupla üvegfóliával rendelkező szettet, amivel ha hibázunk, lesz még egy lehetőségünk, vagy éppen dupla fóliánk, ha esetleg történne valami az elsővel! Egyszóval tényleg nehéz hibázni ennél a terméknél is, valamint a SmartDiszkont itt is a minőségre törekedett! Ide kattintva megrendelhető a Smartdiszkont.hu oldalon.

Konklúzió

Én kíváncsian várom az Alphajack további termékeit, mert szerintem van bennük potenciál, hogy egy “magyar fejlesztés” is mérvadó legyen a piacon és elérjen komoly termékpalettát ebben a szegmensben!

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.