fbpx Skip to content

A hónap elején az Apple leállította a Beats Pill+ forgalmazását. Ez az utolsó akkumulátoros hangszóró volt, amelyet a cupertinói cég értékesített.

A bejelentést követően a Bloomberg munkatársa, Mark Gurman felfedte, hogy az Apple egyszer már belsős berkekben megvitatta és el is készített egy prototípust akkumulátoros változatban egy intelligens hangszóróból.

Power On hírlevelének legújabb kiadásában Gurman elmondta, hogy bár az Apple évekkel ezelőtt legyártotta prototípust, meglepődne, ha valaha is ez a termék megjelenne Apple márkanév alatt. Egyelőre a HomePod mini az egyetlen intelligens hangszóró, amelyet az Apple értékesít, ennek a működéséhez pedig állandó áramforrás kell.

Gurman emellett még néhány más témával is foglalkozott heti hírlevelében, köztük az Apple régóta pletykált AR/VR headsetjével, amelyről ismét elmondta, hogy az az új MacBook Pro M1 Pro chipjével megegyező számítási teljesítményű lesz, és kiadásakor az ára akár 2000 dollár fölé is mehet.

Gurman megerősítette a MacRumors azon jelentését is, amely szerint a Hyundai luxusmárkája, a Genesis azt tervezi, hogy támogatja majd az Apple digitális autókulcs funkcióját, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy lezárják, kinyissák és elindítsák járműveiket az iPhone vagy az Apple Watch Wallet alkalmazásában tárolt kulcs segítségével.

A funkció 2020-as bevezetése óta csak bizonyos BMW modellekre korlátozódik, de Gurman szerint a Genesis azt tervezi, hogy 2022 nyarára bevezeti a funkció támogatását.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok