fbpx Skip to content

Nemrég Mark Gurman, a Bloomberg újságírója elejtett néhány pletykát, melyek szerint az Apple márciusban vagy áprilisban egy virtuális esemény keretein belül bemutatja az iPhone SE 3-at.

Emellett olaj a tűzre a francia Consomac blog új bejegyzése, melyből kiderül, hogy az Apple több új iPhone és iPad modell kiadására készül.

Gurman így írt a „Power On” című hírlevelében az Apple következő eseményéről:

Az Apple 2022 első virtuális eseményére készül. Már csak pár rövid hónap választ el minket az Apple első, 2022-es virtuális eseményétől, melyről úgy hallottam, hogy márciusban vagy áprilisban lesz.

És hogy mire számíthatsz? Valószínűleg legalább egy új iPhone SE-re. A jelenlegi iPhone SE-t az Apple még 2020 áprilisában mutatta be, a Covid-19 járvány elején.

Ezúttal is megerősítette, hogy nem kell új formavilágra számítani, az iPhone SE továbbra is úgy fog kinézni, mint egy iPhone 8, ellenben valószínűleg belekerül az Apple A15-ös chipje és az 5G hálózatokkal is boldogulni fog.

Azt egyelőre nem tudni, hogy ezen a márciusi/áprilisi eseményen bemutatásra kerül-e az új MacBook Air vagy épp az új Mac Pro (bár utóbbit sokan az utolsó negyedévre tippelik), de legalább az új operációs rendszerek kódneveit felfedte Gurman – ezek a kódnevek csak az Apple által használt, belső elnevezések a fejlesztés során:

  • macOS 13: Rome
  • iOS 16: Sydney
  • tvOS 16: Paris
  • watchOS 9: Kincaid

Ezeket az Apple minden bizonnyal a nyári WWDC konferencián fogja bemutatni, melyet Gurman szerint idén is virtuálisan fog megtartani a cupertinói vállalat.

Az elmúlt pár évben az EEC (Eurasian Economic Commission – Eurázsiai Gazdasági Bizottság) adatbázisa árulkodott az Apple eljövendő termékeiről.

Örményország, Fehéroroszország, Kazahsztán, Kirgizisztán és Oroszország törvényei kötelezővé teszik, hogy a titkosítással ellátott eszközöket az árusítás megkezdése előtt regisztrálja gyártójuk az EEC adatbázisába. Itt vették észre a francia Consomac blog írói, hogy az Apple 3 új iPhone modellt és 9 új iPadet fog kiadni a közeljövőben.

  • az iPhone-ok azonosítói: A2595, A2783 és A2784
  • az iPadek azonosítói: A2588, A2589, A2591, A2696, A2757, A2759, A2761, A2766 és A2777

A 3 új iPhone modellazonosító valószínűleg az iPhone SE 3-hoz tartozik, a 9 iPad modell pedig az új iPad Airt vetíti előre.

Az iPhone SE 3 újdonságairól már fentebb írtunk, az új iPad Air kapcsán pedig csak annyi sejthető, hogy a tavaly ősszel bemutatott iPad mini újításait kapja majd meg, mint például az A15 chip, az 5G támogatás és a 12 megapixeles, ultraszéles látószögű előlapi kamera.

Te várod már az iPhone SE 3-at vagy a 2022-es iPad Airt?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Új Air?! Egy éve vettem :thinking: A14 proci van benne. Hova új? Minek? Mi lesz benne? Lidar? Több kamera? Akkor a Próban mi lesz az extra?

  2. Avatar for gunar gunar says:

    Szerintem az Apple direkt csinálja a hülyeségeket. A 12mini-t kiadta a második SE modell bemutatása után fél évvel, persze nem fogyott ahogy azt “várták”. Most ahogy kinéz leállítja a mini-t az idén erre kiad egy olyan SE-t ami meg Noé idejéből való házban lesz? MI VAN? Nem kellene annyit szívniuk, hogy ennyire szét legyenek csúszva! Szvsz.

  3. De ha tepsi meretu lesz az SE3 , akkor nem tudom minek. Tepsi modellek vannak amennyit csak akarsz… Vagy akkor maradjon a mini meret is!

  4. Avatar for aw123 aw123 says:

    En arra tippelnek, hogy a 12 / 13 mini meretek kivezetese utan, a kovetkezo generacios SE mar azok hazat fogja megkapni. Az rendben lenne nagyon.

  5. Avatar for gunar gunar says:

    Igen ez a változat jó lenne, persze a kijelző és a FID is maradna a 13 mini-é ás kapna friss hardvert, de ez a lehetőség gondolom csak majd 23-ban lesz aktuális. Sajnos!

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for aw123 Avatar for White64GB Avatar for Szifon Avatar for proger82 Avatar for gunar