fbpx Skip to content

Bár a nyakunkon lévő világjárvány rányomta a bélyegét a CES 2022 elektronikai kiállításra is, a technika szerelmesei mégsem maradtak látnivaló nélkül az idei, Las Vegas városában megrendezett eseményen.

A Macrumors-os kollégák által legjobbnak tartott Apple kiegészítőket mi is közelebbről górcső alá vettük, amiről olvasóink az alábbiakban egy csokorba gyűjtve tájékozódhatnak. A Macrumors ezt egy videó formájában is összefoglalta, mert hiába a visszafogott rendezvény, a gyártók mégis szép számmal képviseltették magukat.

Garmin Venu 2 Plus okosóra

A Garmin Venu 2 Plus egy Apple Watch alternatíva, 43 mm-es kerek kijelzőjével. Sokféle állapotkövető funkcióval rendelkezik: pulzusszám, légzés, napi energiaszint, stressz, véroxigénszint-mérés és alvás figyelés. Gyakran töltőre sem kell raknunk, hiszen akkumulátora akár kilenc napig is kitart. A Garmin egy mikrofont is integrált az órába, így támogatja a szöveges üzenetek küldését és a hívásokat, az Apple Siri asszisztensével.

Withings Body Scan okosmérleg

A Withings legújabb, intelligens mérlegeit az egészséggel kapcsolatos funkciók egész sorával felvértezték. Nyomon követi a testsúly változásait, de figyeli a testösszetételt, a pulzusszámot, az érrendszeri életkort és az idegi aktivitást is. A beépített fogantyújával hat elvezetéses EKG-t is tud készíteni, ami fejlettebb, mint az Apple Watch modellekbe épített, egy elvezetéses EKG funkció.

Targus Find My hátizsák

A híres tartozékgyártó, a Targus frissítette Cypress Hero EcoSmart hátizsákját. Beépített nyomkövetési funkciót kapott, amely az Apple Find My alkalmazását használja. A hátizsák hozzáadható a Lokátor alkalmazáshoz közvetlenül más eszközeink mellé, és nyomon követhető annak segítségével. Így a Bluetooth eszközök hatótávolságán kívül is megtalálható.

Hyper Swivel dokkoló iMac-ekhez

A Hyper egy nagyon praktikus dokkolót mutatott be, amelyet kimondottan a 24 hüvelykes iMac-ekhez terveztek. 360 fokban elforgatható mechanizmussal rendelkezik, amely egyszerűvé teszi a képernyő szükség szerinti oldalirányban való pozicionálását. Ezen túl beépített SSD hellyel is rendelkezik, amely akár 2 TB-os meghajtót is támogat. Emellett HDMI port, SD/microSD kártya olvasó, egy USB-C és négy darab USB-A aljzat is helyet kapott rajta.

Eve Outdoor Cam

Az Eve Outdoor Cam egyesíti a kamera funkcionalitását egy mozgásérzékelős kültéri reflektorral. Kétirányú kommunikációra képes, széles, 157 fokos látómezeje nagy területet lefed. A HomeKit Secure Video funkcióit használja az iCloud alapú tároláshoz, adatvédelemhez. Éjszaka is működik, IP55-ös víz- és porállósági tanúsítvánnyal rendelkezik.

Chipolo CARD Spot

A Chipolo CARD Spot egy Bluetooth-eszközkövető, amelyet pénztárcában való használatra terveztek. Viszonylag vékony, 2,4 mm-es, és beépített Find My-integrációval rendelkezik. Lehetővé teszi, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy nem hagytuk ott sehol és ne veszítsük el a pénztárcánkat, és ha elveszne, akkor is megtalálhatjuk az Apple Find My hálózatával, még akkor is, ha nem a Bluetooth hatókörén belül van. Az egyetlen hátránya, hogy nem cserélhető az akkumulátora, de a Chipolo-nak van rá csereprogramja.

Satechi Pro Hub Max

A Satechi egy USB-C hubot dob a piacra, amelyet a legújabb MacBook Pro modellekkel való együttműködésre terveztek. Két USB-C porton keresztül oldalt csatlakozik, de hozzáad egy 4K HDMI portot a kétmonitoros megjelenítés érdekében, amely akár 60 Hz-es frekvenciafrissítést is támogat. Kapunk még egy Gigabit Ethernet, két USB-C, egy USB-A portot, egy micro/SD kártya olvasót és egy audio csatlakozót – a kártyaolvasóval meg valószínűleg elsősorban a korábbi MacBook Pro modellek tulajdonosaira gondolva.

Samsung Odyssey Ark monitor

A Samsung a CES-en bemutatott egy brutálisan szép kijelzőt, az Odyssey Ark-ot. Átmérője 55 hüvelyk, 4K 16:9 felbontást kínál, használhatjuk álló, vagy fekvő módban is. Ez a kijelző várhatóan csak a 2022-es év végén érkezik.

NexMonitor

A NexMonitor egy olyan kijelző, amely a Mac mini számára készült. Az egyik oldalán oldalsáv is található, így az összes eszközünket szemmagasságban helyezhetjük el. A 27 hüvelykes kijelző 2K vagy 4K felbontásban kapható, és rendelkezik HDMI, USB-C, USB-A, USB-B porttal, SD-kártya olvasóval, Ethernet aljzattal és 3,5 mm-es audio jack csatlakozóval.

Ti melyik eszközre csapnátok le?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. A NexMonitorra. Csak az a baj, hogy pont egy hete vettem két új monitort :face_with_raised_eyebrow:

  2. Imádom, hogy reklámok miatt alig tudom eldönteni, hogy melyik a CES kütyü és melyik a reklám. XD

  3. Avatar for hiper hiper says:

    Táska! … mert mindent elhagyok☹️

  4. Garmin okosórái amúgy tényleg nagyon szuperek. Viszont nagyon meg kell nézni melyiket vegye meg az ember mert nagyon sok órájuk van ami irányzottan különféle sportokhoz van kialakítva.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Vikitorony Avatar for White64GB Avatar for Szifon Avatar for hiper Avatar for 83miki83