fbpx Skip to content

Egyértelműen itt a karácsonyi időszak, itt a Szifon.com-on is viszonylag több cikk jelenik meg az ajándékötletekkel kapcsolatban, ezen mondjuk nem is érdemes meglepődni. 🙂

Szerintem közel 10 éve dolgozom együtt az iKiegészítőkös srácokkal, és sokszor leptek már meg olyan termékkel, ami aztán sláger lett az olvasók között is. Idén ilyen a Twinkly Flex, amiről fogok majd írni, aztán néhány napja az egyik legjobb ár/érték aránnyal rendelkező asztali dokkolót is elém tolták, amiből rögtön kettőt is beszereztem itthonra. De már nem csak magunknak, hanem a gyerkőcöknek is találunk apróságot, így lényegében az iKiegészítőknél számtalan ajándék megvásárolható, kicsiknek és nagyoknak is egyaránt!

Több száz plüss, bögre, ágynemű, relikvia, és egyéb más mesehős termék került be a webshopjukba, amit érdemes átnyálazni, mert még jóformán magunknak is találhatunk apróságokat, nem hogy a gyereknek ajándékba. Én például egy ágyneműt néztem ki magamnak, mert valljuk be, ki ne szeretne egy fekete Batman-est, csak éppen “az asszony” kevésbé lesz boldog tőle. ?

Visszatérve a Twinkly-re, hamarosan lesz egy részletesebb cikk a Twinkly Flex-ről és persze raktárra érkezett hozzájuk a 250 darabos Twinkly okos karácsonyfa fényfüzér is, ami már RGB+W, tehát sokkal jobb fehér/sárga színeket tudunk kikeverni belőle, mint a korábbi verziókból, valamint HomeKit-képes is lett. Mivel nagyon alacsony készlet van mindkét termékből, érdemes gyorsan lecsapni rájuk.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok