fbpx Skip to content

Sosem vagyunk sokáig elégedettek azzal, amit az Apple adott, így már nem a 2 hónappal ezelőtt bemutatott új MacBook Pro-ra figyelünk, hanem azon elmélkedünk, hogy vajon milyen funkciókat fog megkapni a következő MacBook Air a Pro tudástárából.

Dylan, avagy @Dylandkt Twitteren megosztotta legújabb jóslatait az Apple új, belépő árkategóriás laptopjával kapcsolatban, mely előreláthatólag valamikor jövő év közepén érkezik.

És akkor lássuk az előrejelzést:

https://twitter.com/dylandkt/status/1451273740722098177

Az új MacBook Air 2022 közepén érkezik. MagSafe töltős, 1080p webkamerás, USB-C csatlakozós, 30 wattos töltős lesz ventilátor nélkül. Az iMac 24 colos variánsához hasonlóan több szín is lesz. A kijelző körüli keret és a billentyűzet tört fehér lesz, utóbbin teljes méretű funkciógombok várhatóak.

https://twitter.com/dylandkt/status/1451273814105632774?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1451273814105632774%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.macrumors.com%2F2021%2F12%2F03%2F2022-macbook-air-getting-major-display-upgrade%2F

A design hasonlítani fog az új MacBook Pro-hoz, de vékonyabb és könnyebb lesz. Több különböző chip lesz konfigurálható hozzá. Több külső kijelzőt fog támogatni, legalább kettőt. A színek hasonlítani fognak az iMac 24 colos változatához.

A Mini-LED valószínű. Azt nem tudom megerősíteni, hogy lesz rajta szenzorsziget, de tuti, hogy nem lesz ProMotion, Face ID, SD kártya-olvasó, keskenyedő design és HDMI port se. A kezdőár valószínűleg emelkedni fog.

A külföldi sajtó leginkább arra kapta fel a fejét ebből a végső felsorolásból, hogy nem lesz ProMotion kijelző az új MacBook Airben. Ez érthető is, hiszen a Face ID egyik Mac-ben sincs, az SD kártya-olvasó és a HDMI-port pedig újabban már „Pro” kiváltságok.

Azonban ha jobban belegondolunk, a ProMotion kihagyása teljesen várható lehetett volna, hiszen az Apple jelenleg a profiknak szánt eszközeibe tette csak bele, elég csak az iPad Pro-ra, az iPhone 13 Pro-ra vagy a legújabb MacBook Pro-ra gondolni.

Téged mennyire visel meg a ProMotion feltételezett hiánya a 2022-es MacBook Airből?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

 1. Avatar for gusty gusty says:

  “az SD kártya-olvasó és a HDMI-port pedig mindig is „Pro” kiváltságok voltak.”

  Azért hülyeségeket nem kéne írni. Ezek szerint létezett egy Macbook Air Pro, s én nem is tudtam hogy ilyenem volt SD kártya olvasóval?

 2. Avatar for Jadeye Jadeye says:

  köszi, az SD-kártyás részt javítottam!

 3. Avatar for expa expa says:

  Te nem szoktál tévedni? Ezt lehet normálisan is közölni ember!

 4. Avatar for gusty gusty says:

  Feleslegesen érzékenykedsz, Jadeye értette a mondanivalót, javította, megköszönte.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for gusty Avatar for expa Avatar for Jadeye