fbpx Skip to content

Az év végéhez közeledve az Apple a napokban közzétette az Apple Music esetén az év legtöbbet streamelt dalait. 2021 legnépszerűbb dala a K-pop szupersztár csapat, a BTS Dynamite című nótája lett a hallgatási számok alapján. A legolvasottabb dalszövegek elismerése Olivia Rodrigo Drivers License dalát illeti meg, amely egyben a második legtöbbet streamelt szám is volt.

A cég emellett megosztotta a szolgáltatásban megtalálható összes dal Top 100-as listáját, a legolvasottabb szövegeket, fitnesz dalokat és a Shazamon keresztül legtöbbet keresett zenéket. A Top 100 dal lejátszási listája egyébként elérhető az Apple Music szolgáltatásban.

Az idei év újdonsága, hogy az Apple közzéteszi a Top 100 Fitnesz listát is, amely elkülönülve az Apple Music szolgáltatástól, az Apple Fitness+ (az Apple online előfizetéses video-edzés szolgáltatása) alkalmazáshoz hallgatott népszerű zenéket listázza. Alább beágyaztuk az említett lejátszási listákat.




Érdekes egyébként, hogy noha több európai ország esetén is elérhető külön Top 100-as lista, de hazánkra vonatkozóan nincs ilyen. Így nekünk marad a Közép-Európára vonatkozó toplista.

Itt pedig megtalálható a Top 10 dal klipje is:

Te hallgattad ezek közül valamelyiket?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok