fbpx Skip to content

Az Apple egy újabb remekművet osztott meg a rajongókkal, “Shot on iPhone” sorozatában, mely a “Saving Simon” (Simon megmentése) címet viseli. A kisfilmet egy iPhone 13 Pro készülékkel forgatták. A sikert persze nem bízták a véletlenre, hiszen az Oscar-díjra jelölt színész és filmrendező, Jason Reitman, valamint édesapja, a szintén Oscar-díjra jelölt filmrendező, Ivan Reitman jegyzi a háromperces reklámot.

Az Apple szerint ez egy történet mindenkinek, aki alig várja, hogy az ünnepek megérkezzenek. A hirdetésben szereplő zene Valerie June “You and I” című dala, amely itt meghallgatható az Apple Music felületén. A kulisszatitkok  szerelmeseire is gondoltak, hiszen elérhető a kisfilm “making of” változata is.

Gyermekkorunkban sokan kötődünk bizonyos tárgyakhoz. Sokszor teljesen megmagyarázhatatlan módon ragaszkodunk egy plüssállathoz, kavicshoz, kisautóhoz és még sorolhatnám. Nos, a filmben szereplő kislánynak nincs egyszerű dolga választott kedvence esetében, mert annak speciális igénye van. Mégpedig mélyhűtést igényel, ugyanis Simon egy hóember. Nem nőtt nagyra, talán ezért is annyira szerethető figura a film tanulsága szerint. Főhősünk elhatározza, hogy valahogy segít Simon számára átvészelni a következő télig tartó időszakot és újra együtt látják felizzani a szeretet ünnepének fényeit. A küldetés már 99%-os elvégzettségi fázisban van, amikor… Nem lövöm le a poént, tessék megnézni:

https://www.youtube.com/watch?v=S5WaFx8rx54&t=180s

Sokszor írtuk már itt az oldalon is a közhelynek ható “mekkorát fejlődött a világ” sorokat, azonban ez a filmecske is rávilágít arra, hogy miért is tartják sokan az Apple-t a világ vezető innovátorának. Sokszor éri őket a kritika, hogy nem újítanak eleget, de megnézve a videót, elképesztő minőségben rögzíthetjük ötleteinket, egy iPhone 13 Pro készüléket használva. Azt mondják, minden sikeres ember mögött áll egy másik – nos, a forgatásról készült werkfilmet elnézve, egy egész népes stábot láthatunk az apa-fia alkotópárost segítve:

https://www.youtube.com/watch?v=JCzFO1dFF-k

A szeretet és összefogás ereje az talán, amit fókuszba kíván hozni az Apple ezzel a kisfilmmel. Emellett azért valljuk be, rendesen elkényeztetnek bennünket a jobbnál jobb “Shot on iPhone” művekkel. Well done, Apple! 🙂

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Csak kár hogy 2 hónap alatt sem jött meg az előrendelt i13Pro az iStylebol…

  2. Nekem soha semmi nem jött meg onnét, illetve nemm bírtam annyit várni, Telekom lett a vége mindig.

  3. Pontosan ezt törtènt. Èn 10 hete vàrok rà, kollègàm meg 2 hèt alatt megkapta a Telekomtòl…kàr h vodàs vagyok.
    Apple.hu is màr 1-2 hetes szàllítàst ígèr. iCentre talàn januàr, iStyle nem elèrhetö telefonon, emailben meg sablon üzit küldenek, hogy fogalmuk sincs mikor tudnak szàllítani.

  4. Na tessék pont ma jött az előjegyzésről e-mail😂, aztán elsők között rendeltem, ahogy lehetett délután kettőkor egy Watch-ot még október elején …

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for batomika Avatar for Szifon Avatar for varangy