fbpx Skip to content

Eljött hát a Black Friday, mindenki erre vár már egy éve. Nálunk viszont nincs csalás, nincs ámítás, nincsenek előzetesen feltornázott árak, amiket aztán a normális árra leviszünk, és ettől úgy tűnik, mintha óriási kedvezménnyel adnánk a terméket. Nálunk nincs elő-Black Friday vagy Blue/Grey Friday, és mi nem is a magyar szokások szerint teljesen fura, akár nem is novemberi vagy akár nem is pénteki napon, hanem a valódi, azaz az utolsó novemberi pénteken tartjuk ezt a fura “ünnepet”.

Ember legyen a talpán, aki ki tud igazodni manapság a különféle Black Friday akciókban, mert sosem lehet igazán tudni, hogy hol mikor van az akció és az tényleg akció-e vagy lehúzás? Mi nem akarunk zsákbamacskát árulni, nálunk valódi, kézzel fogható kedvezmények vannak, nem akarjuk az ügyfeleinket átverni. Na de nézzük is akkor, hogy mivel készültünk az idei Black Friday-re.

Kezdjük is a legegyszerűbbel: értékhatártól függetlenül ingyenes a házhozszállítás. Ezt tudjuk, hogy imádjátok. De térjünk is át a komolyabb dolgokra.

Idén úgy gondoltuk, hogy nem fogunk azzal szórakozni, hogy leakciózunk néhány terméket vagy termékcsaládot, netán egy-egy márkát, hanem a gyári Apple termékek kivételével a teljes kínálatunkra rádobtunk egy 10%-os kedvezményt és nem kell semmiféle kupon kóddal nyűglődni, a kedvezmény automatikus és előre beállított. Nincs más dolgotok, mint hogy ami megtetszik, azt bedobáljátok a kosárba és ennyi. Jól hangzik, nem? Azonban azért van pár, számunkra igazán szimpatikus termék, amit külön ki is emelnénk számotokra.

A vezeték nélküli töltés az egyik legjobb kényelmi dolog az utóbbi évekből, nálunk is az irodában mindenhol van egy-egy ilyen töltő, hiszen sokkal egyszerűbb nem bajlódni a vezetékekkel. Akik komolyan gondolkodnak az ilyen töltésben és fix helyre képzelik el a töltőt, azoknak a Minibatt FS80 beépíthető vezeték nélküli töltőjénél nem is kell tovább keresniük, elég csak kifúrni az asztallapot és máris síkban a töltő.

Aki viszont még azért inkább a kábeles megoldásra esküszik, de kevesli a gyári 5W-os töltő teljesítményét, netán a gyári kábel élettartamát vagy épp árát, azoknak a Baseus Super Si USB-C hálózati töltő 20W + Lightning kábel kombójánál nehez tudunk jobb ajánlatot mondani.

A kilométereket faló autósokról sem feledkezhetünk meg, ha már töltőkről van szó, hiszen a zenehallgatás és a navigáció eléggé le tudja szívni a telefon akkumulátorát menet közben. Akik már az iPhone-os MagSafe bűvkörében élnek, azoknak más töltőt nem is nagyon ajánlhatnánk, mint a Hoco CA90 Magsafe iPhone mágneses autós tartó és Qi töltő – szellőzőrácsos megoldását, hogy még a készülék hűtése is megoldott legyen.

Bizonyára sok boldog iPhone 13 tulajdonos olvassa ezt a cikket is és nekik egy igazán komoly és megbízható tokot tudunk ajánlani a Catalyst Influence iPhone 13 ütésálló hátlap tok személyében, ami biztosan megvédi a vadiúj telefonokat.

Mi évek óta nem tudunk betelni az Apple Watch szíj megoldásával, egyszerűen zseniális és nincs is jobb a piacon, sőt, már csak azzal is verhetetlen, hogy mennyi féle különböző szíjat vehetünk hozzá. A szíj-szerelmeseknek egy igazán különleges színkombinációjú UAG Civilian szilikon szíjat javaslunk, ami egy igazán könnyed és univerzális választás az óra mellé.

A végére pedig egy kis iPad kiegészítőt hagytunk azok számára, akiknek nem jön be az Apple Pencil vagy épp a büdzsé kisebb rá, mégis szeretnének valamiféle jó minőségű stylus-t használni a táblagépükhöz. Nekik az ESR Digital+ Stylus iPad érintőceruzára érdemes vetni egy pillantást.

Ne feledjétek, hogy a kedvezmények csak ma érvényesek! Jó vásárlást!

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.