fbpx Skip to content

A másik kedvenc mobilkiegészítős boltunk sem marad ki a Black Friday őrületből! Az Xpro esetén november 26-28. között közel 7000 terméket tudtok megvásárolni a webshopjukban 10–70%-os kedvezménnyel!

Azért szeretjük a Black Friday-t, mert van lehetőségünk ilyenkor beszerezni a már régóta kiszemelt termékeket óriási kedvezményekkel, még olyan márkák esetében is, melyekhez ritkán férhetünk hozzá csökkentett árakon!  Az már csak hab a tortán, hogy a karácsonyi ajándék listánkat is rövidíthetjük egy ilyen online shopping kör során! 🙂

Nézzük a kiemelt termékkategóriákat a teljesség igénye nélkül.

A PITAKA Apple Watch szíjakkal kezdjük, hiszen az Xpro kizárólagos márkaképviseleti joggal bír, valamint ezeket a prémium kategóriás kiegészítőkre igen ritkán van kedvezmény. Ezen a hétvégén a Pitaka Classic és Elite óraszíjakat is 15–40% kedvezménnyel lehet megvásárolni! A további akciós Pitaka termékeket megtaláljátok a webshopban!

A Pitaka Classic és Elite óraszíjak 15–40%-os kedvezménnyel érhetőek el!

Számos OMEGA termék is 50–70% kedvezménnyel rakható az online kosárba. Ezek között találhatunk vezeték nélküli billentyűzeteket, egereket és vezérlőket is, melyek az összes okostelefonnal kompatibilisek.

Az Omega termékek is megérik a figyelmet! 

A PLATINET autós töltőt nem hagyhatjuk ki a listából, hiszen egy ilyen termék mondhatni kötelező eszköz minden autótulajdonos életében. A töltőre 50% kedvezményt biztosít a cég a Black Weekend során, de érdemes a márka többi termékét is megnézni!

Autós töltő híján vagy? Szerezd be most féláron!

Ha a mindennapok során óriási szükséged lenne egy olyan digitális ébresztőórára, mely nem csak az időben történő ébredésről gondoskodik, hanem vezeték nélküli, Qi-töltővel is el van látva, irány az Xpro webshopja! Az órákra 30% kedvezmény jár, a színek között bátran válogathatsz!

Az ébresztőórák vezeték nélküli, Qi-töltők is egyben!

Ezen kívül még az asztali lámpák és a retro játékkonzolok is a top termékkategóriák között szerepelnek, melyekről azt gondoljuk, hogy akár karácsonyi ajándéknak is tökéletesek lehetnek! A két termékkategórián belül 30%-kal olcsóbban vásárolhatsz!

Beszerezted már a karácsonyi ajándékokat? 🙂

Azt sem szabad elfelejtenünk, hogy az idei Xpro Black Friday hétvégéje más, mint az eddigiek! Ugyanis ha a hétvége során vásároltok, akkor még egy ajándék, 2000 Ft értékű kuponnal is kedveskedik nektek a cég, melyet a hétvége után, idén még bármikor fel tudtok használni! 🙂 Így ha csak saját részre találod meg a kedvenc termékeket, akkor sem kell aggódnod! A kupon által van lehetőség még karácsonyra is kedvezménnyel vásárolni!

A teljes kínálatért kattints ide! Izgalmas “vadászatot” kívánunk! 🙂

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok