Ajándékozz keretezett készüléket karácsonyra – Black Friday kedvezménnyel!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lassan két éve indult útjára a “modern műalkotás” projektünk, ami esetén a képeket Jadeye kollégánk, a Szifon.com főszerkesztője egyedileg, kézzel készíti el minden megrendelőnek a saját, eredeti elrendezéseiben, amelyek a készülékek felépítését követik.

Lényegében egy szétszedett Apple termékről beszélünk, ami egy keretbe van rakva, de azért nem ilyen egyszerű. Ez lehet egy szívünkhöz nőtt készülék, amivel megannyi élményt átvészeltünk, de egy beázott iPhone is, ami másra már nem lenne jó, de kidobni kár lenne, vagy pedig akár egy olyan, első generációs iPhone, amit nemrég vettünk azért, mert ez volt az első Apple telefonunk. Tehát ez nem egy egyszerű kép, amit csak készen megvásárolunk, hanem van egyfajta kapcsolatunk is a rajta található készülékkel, amire ha ránézünk, a kapcsolódó élmények jutnak az eszünkbe. Ezért készült ez a projekt!

Jadeye kollégánk 2019 karácsonyán ajándékozta meg az ismerőseit ezen alkotásokkal, ami teljes meglepetés volt számunkra, és imádjuk, és nem csak sajátjainkat, hanem egymásét is. Mindenki akart egyet, jogosan. 😉

Így végül 2020 februárjában a Szifon.com olvasók számára is megnyitottuk a kapukat, hogy azok, akik szeretnének egy ilyen modern műalkotást, rendelni tudjanak a kollégánktól. Emiatt tehát nem csak egy, az eredeti elrendezések miatt egyedi termékről van szó, hanem támogatásról is, tehát ezzel egyénileg támogatjátok is az oldal működését, minket.

Szintén fontos kiemelni, hogy a Jadeye kollégánk által készített képek esetén nem csak az alkatrészek elrendezése teljesen eredeti, és szerzői jog által védett, hanem az adott készülék összes alkatrésze a képre kerül, és az esetleg már hiányzó csavarok vagy alkatrészek is pótolhatók.

Törött kijelző esetén pedig az kicserélhető egy ép darabra – bár többször is előfordult már, hogy direkt a törött kijelzővel kérte a képet az adott megrendelő. 🙂

Az elmúlt években sokan rendeltetek keretezést tőlünk: volt, aki ajándékba vitte a családtagjának, más az üzletébe vagy irodájába rakta ki dekorációként, de készült születésnapra is, vagy csak évfordulóra a párjuknak.

Egyedülálló módon nem csak iPhone-okat, iPadeket, Apple Watch-okat, hanem Mac-eket is keretezünk, és brutálisan nagy, 15″-os MacBookok keretezését is kérték már tőlünk, amik elképesztően feltűnőek a falon és szinte mindenki megcsodálja őket.

Tehát érdemes nagyban is gondolkozni, mert tényleg egy egyedi műalkotással találkozhatnak az ismerőseink a nappalink falán.

Választható méretek és színek

Az egyes készülékek esetén az alábbi méretekkel és keret színekkel lehet jelenleg számolni:

  • iPhone modellek: 30x40cm-es keret nyír vagy világosbarna színben.
  • iPod modellek: méretüktől függően 23x23cm-es, vagy 30x40cm-es keret nyír vagy világosbarna színben.
  • Apple Watch modellek: 23x23cm-es keret nyír vagy világosbarna színben – illetve új opció az 50x23cm-es keret fehér vagy fekete színben.
  • iPad modellek: méretfüggő, a legalább 9,7″-es iPadekhez 61x91cm-es keret szükséges, és jelenleg csak világosbarna színben érhető el.
  • Mac-ek: 61x91cm-es keret világosbarna színben.

Egyéb, és adott esetben nem is Apple készülékek keretezése is megoldható, ezzel kapcsolatban további egyeztetés szükséges.

A választható képkeret színek jelenleg a nyír és a világosbarna (az egyes színek elérhetősége változó):

 

További képeket az eredeti cikkünkben találhattok, ide kattintva: Javíthatatlan iPhone, iPod, iPad vagy Apple Watch? Legyen belőle modern műalkotás!

Black Friday: 5.000Ft kedvezmény!

A Black Friday örömére egészen vasárnap, november 28-án éjfélig egy kép megrendelése esetén 5.000Ft-os kedvezményt vehettek igénybe. Ez úgymond a mi ajándékunk nektek, hogy még több emberhez eljuthasson ez az élmény. 😍

Az ár készülékenként és termékenként változik, ezért ahogyan eddig is, kérünk titeket, hogy emailben érdeklődjetek, ha szeretnétek bekereteztetni valamit.

Megrendelés

A keretezés megrendelésének egyeztetéséhez írjatok nekünk egy emailt a hello@szifon.com-ra “modern műalkotás” vagy “keretezés” tárggyal.

A Black Friday akció 5.000Ft-is kedvezménye csak a vasárnap, november 28-án éjfélig leegyeztetett, és legkésőbb december 10-ig leadott készülékek esetén érvényes, hogy biztosan a karácsonyfa alá kerülhessen a kész kép. Érdemes tehát a megrendelés egyeztetését követően minél hamarabb leadni a készüléket, mert beérkezési sorrendben készülnek a képek, és az érdeklődéstől függően az elkészülési idő hosszabb lehet, mint pár nap.

Reméljük, az akció segítéségével még több emberhez eljut majd ez a lehetőség – osszátok meg ezt a cikket az ismerőseitekkel, hogy ők is igénybe tudják venni a kedvezményt!

Köszönjük nektek az elmúlt, lassan két évet és várjuk a következőket! ❤️

(A képeken látható, összes eredeti elrendezést szerzői jog védi.)

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!