Az elődeikhez képest jelentősen jobb az új MacBook Pro modellek hőelvezetési képessége

Az új 14 és 16 hüvelykes MacBook Pro modellek teljesen megújult dizájnt és új házat kaptak. Ennek és az új alkotóelemeknek köszönhetően jelentős mértékben nőtt az Apple M1 Pro és M1 Max chipekkel szerelt laptopjainak a “szellőzése”.

Az Apple szerint legújabb, csúcskategóriás MacBook Pro gépeinek belsejében az új áttervezett háznak köszönhetően 50%-kal több levegőt képesek átmozgatni a ventilátorok, alacsonyabb fordulatszámon is.

Az Apple hardverfejlesztésért felelős alelnöke, John Ternus a hétfői esemény során elmondta, hogy az új MacBook Pro modellek hőelvezető rendszerét alaposan áttervezték. Ez az új kialakítás pedig a nagy teljesítményre és hatékonyságra összpontosít.

Az áttervezett belső kialakítás lehetővé teszi az új MacBook Pro modellek számára, hogy hosszabb ideig működhetnek nagy teljesítményen anélkül, hogy túlmelegednének, és a ventilátoroknak nagyobb sebességre kellene kapcsolniuk. Az Apple elmondása szerint átlagfelhasználók esetében a hétköznapokban a ventilátorok gyakorlatilag be sem fognak kapcsolni.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!