fbpx Skip to content

Az új 14 és 16 hüvelykes MacBook Pro modellek teljesen megújult dizájnt és új házat kaptak. Ennek és az új alkotóelemeknek köszönhetően jelentős mértékben nőtt az Apple M1 Pro és M1 Max chipekkel szerelt laptopjainak a “szellőzése”.

Az Apple szerint legújabb, csúcskategóriás MacBook Pro gépeinek belsejében az új áttervezett háznak köszönhetően 50%-kal több levegőt képesek átmozgatni a ventilátorok, alacsonyabb fordulatszámon is.

Az Apple hardverfejlesztésért felelős alelnöke, John Ternus a hétfői esemény során elmondta, hogy az új MacBook Pro modellek hőelvezető rendszerét alaposan áttervezték. Ez az új kialakítás pedig a nagy teljesítményre és hatékonyságra összpontosít.

Az áttervezett belső kialakítás lehetővé teszi az új MacBook Pro modellek számára, hogy hosszabb ideig működhetnek nagy teljesítményen anélkül, hogy túlmelegednének, és a ventilátoroknak nagyobb sebességre kellene kapcsolniuk. Az Apple elmondása szerint átlagfelhasználók esetében a hétköznapokban a ventilátorok gyakorlatilag be sem fognak kapcsolni.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for rihekopo79 Avatar for Szifon

Népszerű hozzászólások

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for rihekopo79 Avatar for Szifon