fbpx Skip to content

A hétfő esti eseményén három megújult terméket jelentett be a cupertinói cég, és a korábbi pletykák bizony több esetben is beigazolódtak. AirPods 3, HomePod mini új színekben, valamint a 14″ és 16″ MacBook Pro modellek.

Az Apple természetesen a megszokott kisfilmekkel is illusztrálta a termékeket, melyeknek kreatív és igényes kivitele egyben magyarázatot ad arra, miért is az Apple a világ vezető technológiai vállalata.

Az Apple-t sokszor érte kritika az évek során Steve Jobs sajnálatos elhunyta óta, hogy lassult az innováció a termékeik tekintetében. Az éremnek természetesen két oldala van, hiszen a cupertinói laborban az aprólékos csiszolgatás és tesztelés mellett rakták le a voksot az elmúlt években.

Ennek a munkának természetesen meglett az eredménye is. Gondoljunk csak vissza, telefonba épített ujjlenyomat olvasó már régóta létezett, amikor az iPhone 5s készülékben debütált, viszont az Apple megoldása működött a legmegbízhatóbban. Így volt ez a Face ID esetében is, de megnézhetjük a MacBookok üzemidejét, amely magasan veri a mezőnyt. Volt szerencsém kipróbálni a HomePod minit is, mely jóval több egy okoshangszórónál. AirPods-ból a második generációt nyúzom a napjaim során és tényleg szuperül működik az eszközök közti váltás és a hangminősége is megfelelő számomra. Ez után a kicsit hosszúra nyúlt bevezető után pedig lássuk a medvét… Vagyis a kisfilmeket! 🙂

MacBook Pro: Supercharged for pros

A világ mondhatni magához sem tért az M1 okozta sokkból és máris kapuk a videó elején egy sejtelmes mondatot: “Készítettünk valami vad dolgot”. Visszakaptuk a MagSafe-et, a kártyaolvasót és a HDMI-portot. Na végre!

https://www.youtube.com/watch?v=9tobL8U7dQo

 AirPods 3: It’s magic, remastered

A kívül-belül megújult AirPods 3 is jelentősen fejlődött elődjéhez képest. Dinamikus fejkövetés, térhatású hang, adaptív hangszínszabályozó, megnövelt üzemidő.

https://www.youtube.com/watch?v=-5y2YqrlOr4

 HomePod mini: You’ve never heard color like this

“Még sohasem hallottál ilyen színeket” – állítja az Apple. Ezt személy szerint megerősítem, mármint úgy általában a HomePod mini hangját, és nem a szinesztéziát, mert amikor tesztelésre kaptam egyet Admin kollégától, akkor leesett tőle az állam. Szerintem elképesztő, hogy az Apple hangminőség tekintetében mit tett le az asztalra ezzel az eszközzel. A megújult színek a citrom- és narancssárga, illetve a kék.

 

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. jony baritonja hianyzik… :sob:

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for rihekopo79 Avatar for Szifon

Népszerű hozzászólások

  1. jony baritonja hianyzik… :sob:

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for rihekopo79 Avatar for Szifon